Inloggen

Routebeschrijving

Ons kantoor ligt op slechts een steenworp afstand van de
luchthaven Düsseldorf.

Met de auto

Vanuit Niederrhein en Nederland komend via de A44, richting Düsseldorf. Uitrit luchthaven Düsseldorf International nemen en dan rechts blijven, richting Lichtenbroich. Dan direct weer rechtsaf slaan, richting Lichtenbroich. Bij het verkeerslicht rechtdoor in de Kieshecker Weg. Na 1 km rechtsaf in de Parsevalstraße. Na 200 meter het gebouw in okergeel aan de linkerkant, bezoekersparkeerplaats aan de achterkant.

Vanuit het noorden en vanuit het Roergebied komend van de A3 tot het knooppunt Breitscheid dan op de A52 richting Düsseldorf. Na het knooppunt Düsseldorf-Noord neemt u de afslag Düsseldorf-Rath/Unterrath. Dan rechtsaf in de Theodorstraße, na 500 meter, achter het tramstation rechtsaf in de Parsevalstraße. Eerste gebouw aan de rechter kant, bezoekersparkeerplaats aan de achterkant.

Vanuit Keulen komend over de A3 tot het knooppunt Ratingen-Ost. Neem de afslag naar de A44 richting luchthaven Düsseldorf International tot het knooppunt Düsseldorf-Noord. Neem de afslag naar de A52 richtung Düsseldorf en dan de eerste afrit, Düsseldorf-Rath/Unterrath, nemen. Dan rechtsaf de Theodorstraße in, na 500 meter, achter het tramstation rechtsaf in de Parsevalstraße. Eerste gebouw aan de rechter kant, bezoekersparkeerplaats aan de achterkant.

Met openbaar vervoer/ trein

Vanuit het noorden, het Roergebied of Nederland komend met de trein tot station Düsseldorf Airport. Verder met de tram S1 (richting Düsseldorf centraal station) tot de tramhalte Düsseldorf-Unterrath (eerstvolgende halte).

Uit alle andere richtingen met de trein naar Düsseldorf centraal station. Met de tram verder naar Düsseldorf-Unterrath (S1 richting Dortmund of S11 richting Airport-terminal).
 

Met het vliegtuig

Een taxistandplaats vindt u direct voor de terminal van de luchthaven Düsseldorf Airport. Of u neemt de skytrain naar parkeerdek P4. Bij de uitgang rechts af in de Kieshecker Weg, deze straat 500 meter volgen, dan rechtsaf in de Parsevalstraße. Na 200 meter het okergele gebouw aan de linkerkant.