Inloggen

Stiftung Warentest: atraveo in de top 3 van de beste vakantiehuisportalen

Düsseldorf, 11-09-2015 | In de actuele uitgave van het tijdschrift "test" (editie 09/2015) heeft de toonaangevende Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest online portalen voor vakantieaccommodaties bekeken. atraveo behaalde als een van de 21 geteste kandidaten de eindbeoordeling "goed" en de derde plaats op het erepodium.

Stiftung Warentest heeft in 2013 al eerder vakantiehuisportalen onderzocht. Ook toen behaalde atraveo de eindbeoordeling „goed“ en eindigde bij de besten. Toch is het actuele resultaat voor atraveo een verbetering aangezien deze keer ook meerdere portalen voor hotelboekingen in de vergelijking werden opgenomen. Deze portalen en de aanbieders van privékamers en –appartementen uit de Sharing Economy wist atraveo in de totale beoordeling achter zich laten.

Hele goede cijfers behaalde atraveo bij de onderdelen zoekfunctie, resultatenlijst en boeking. Aangezien er de laatste maanden hard gewerkt is aan de ontwikkeling van de booking engine is het goede resultaat bij deze onderdelen een positieve bevestiging van de verrichte aanpassingen.