Inloggen

De klantenbeoordelingen bij atraveo

Als de vakantie voorbij is, krijgen alle klanten van atraveo het verzoek hun belevenissen en indrukken met toekomstige gasten te delen  en een beoordeling over het vakantiehuis en de vakantieplaats af te geven.

De meeste klantenbeoordelingen bevatten nuttige tips en waardevolle aanwijzingen over de ligging, de inrichting en niet in de laatste plaats over de prijs-kwaliteitverhouding van een vakantiehuis of vakantieappartement. Alle beoordelingen bij atraveo zijn authentiek en worden onbewerkt weergegeven. Behalve heel veel lovende stemmen is er daarom ook echt wel eens een kritische noot te horen.

Op dit moment zijn er in totaal meer dan 500 000 klantenbeoordelingen bij atraveo afgegeven. En dit aantal stijgt continu.


Op welke manier worden de vakantiehuizen beoordeeld?

Met de blauwe atraveo-huisjes kan iedere gast het bezochte vakantiehuis met een score van een (= niet aan te bevelen) tot vijf (= zeer aan te bevelen) beoordelen. Een veld voor opmerkingen biedt de mogelijkheid de beoordeling nader toe te lichten en gericht op de positieve en/of negatieve indrukken in te gaan.

Uit alle beoordelingen die bij een accommodatie afgegeven zijn, wordt een gemiddelde waardering berekend. Als u gaat zoeken naar een vakantiehuis of vakantieappartement, let dan op de blauwe huisjes bij de afzonderlijke accommodaties in de resultatenlijst! U kunt de zoekresultaten natuurlijk ook aan de hand van de klantenbeoordelingen sorteren. Zo krijgt u de best beoordeelde vakantiehuizen en vakantieappartementen als eerste te zien.


Alle beoordelingen zijn authentiek!

atraveo hecht veel waarde aan de echtheid van de klantenbeoordelingen. Elke afzonderlijke beoordeling wordt na een korte controle dan ook onbewerkt weergegeven. In principe kan iedere vakantieganger bij atraveo een beoordeling afgeven. Om de authenticiteit te waarborgen, wordt voor de publicatie handmatig gecontroleerd of diegene ook daadwerkelijk gast in het vakantiehuis is geweest.


Ook uw beoordeling telt!

Maak andere vakantiegangers ook deelgenoot van uw ervaringen en beoordeel de vakantieaccommodatie die u bezocht heeft met de blauwe atraveo-huisjes!

Mocht u recent pas geboekt hebben of net van een vakantie terug zijn, dan wordt u automatisch door atraveo gevraagd of u een beoordeling wilt geven. In dat geval hoeft u alleen maar de link in de betreffende e-mail te volgen om meteen op de juiste pagina te komen.

Voor het geval uw reis al iets langer geleden is en u toch nog graag een beoordeling achter wilt laten, kunt u dat vanzelfsprekend nog steeds doen. U hoeft bij de atraveo-zoekfunctie alleen maar de naam van de vakantieplaats in te vullen en de desbetreffende accommodatie te kiezen – en u kunt gelijk beginnen. Als u het nummer van het object nog weet, kunt dat natuurlijk ook direct in het zoekveld invullen. 

Accommodaties die onderscheiden zijn door atraveo-klanten

Ook de verhuurders, die met atraveo samenwerken, waarderen de klantenbeoordelingen als directe feedback over hun vakantieaccommodatie. De verhuurders maken bovendien graag reclame met beoordelingen die door de klanten afgegeven zijn. Onze atraveo-plaquette, waarmee een vakantiehuis zich meteen onderscheidt als een door atraveo-klanten beoordeelde accommodatie, zijn zeer populair. Kijk zelf ook eens of u er een aantal in uw vakantieplaats kunt ontdekken!

Foto’s van accommodaties met een atraveo-plaquette laten wij u bovendien in de fotoserie helemaal bovenaan op onze pagina zien.


atraveo-prijs voor de beste vakantieplaats

De beoordelingen van de vakantieplaatsen zijn voor atraveo bovendien aanleiding om jaarlijks een onderscheiding aan de beste vakantieplaatsen toe te kennen. De winnaars zijn steeds de plaatsen en gemeenten die per vakantieland gemiddeld de beste klantenbeoordelingen in een jaar hebben gekregen.

In het jaar 2010 begonnen met het toekenning van de prijs aan de beste Duitse vakantieplaats, een jaar later volgden al de extra prijzen voor de beste Italiaanse en de beste Nederlandse vakantieplaats. En sinds 2014 worden ook nog de beste vakantieplaatsen in Spanje en Kroatië uitverkozen.

Hier een overzicht van de winnaars tot nu toe:


Beoordeel atraveo!

Ook bij een onafhankelijk portaal kan een beoordeling afgegeven worden voor de atraveo-service. Gemiddeld haalt atraveo 4,8 van de 5 mogelijke punten. Het doel is echter duidelijk: 5-sterrenservice voor iedereen! Want de service van atraveo stopt niet bij de website – een speciaal opgeleide klantenservice zorgt voor een betrouwbare afhandeling van alle boekingen en is bereikbaar voor al uw vragen. Was u tevreden? Of is er iets wat voor verbetering vatbaar is? Laat het ons weten en geef ook uw beoordeling af!