Inloggen

Het beste van atraveo

atraveo is de grote vakantiehuizenmarkt op internet met meer dan 300.000 vakantiehuizen en vakantieappartementen wereldwijd. Behalve de ruime keuze zijn gecontroleerde beoordelingen van klanten en een meertalige klantenservice onderscheidende kenmerken van de geïntegreerde bemiddeling. atraveo is in 1997 opgericht en is een merk van de TUI Group.

Onze slogan is "rent a good time" – wat zowel onze wens voor u als een opdracht voor ons is: dat u een fijne vakantie zult hebben!
 

Meer keuze

Wie keuze en vergelijkbaarheid zoekt, zal atraveo waarderen. Aan zee of in de bergen, in de stad of op het land, overal in Europa vindt u charmante individuele vakantiehuizen en -appartementen. In totaal omvat onze vakantiehuizenmarkt rond 300.000 objecten. Huizen, appartementen, finca's, villa's, vakantieparken en residenties, zelfs skihutten behoren tot het assortiment. Daarbij is het product afkomstig van gerenommeerde reisorganisaties, lokale partners en direct van particuliere gastheren, die voor het begin van de samenwerking grondig door atraveo gecontroleerd worden (zie ook: Veilig boeken). Om bij zoveel keuze het overzicht niet te verliezen, helpt Liquid Search u, de unieke zoektechnologie van atraveo.

Gecontroleerde klantenbeoordelingen

Gecontroleerde klantenbeoordelingen

atraveo vraagt elke klant na zijn vakantie, zijn belevenissen met toekomstige gasten te delen en de bezochte accomodatie te beoordelen. De klantenbeoordelingen bevatten handige tips en geven waardevolle aanwijzingen over de ligging, het interieur en de totale indruk van een accommodatie. Om ervoor te zorgen dat er alleen echte berichten op onze website terechtkomen, worden alle afgegeven beoordelingen aan zeer uitgebreid gecontroleerd. Let op de blauwe huisjes bij vele aanbiedingen!

5-sterrenservice voor iedereen!

Onze service eindigt niet bij de internetpagina – in tegendeel: atraveo is er voor al uw vragen. Een speciaal opgeleide klantenservice verzorgt net als een goed reisbureau alle aanvragen en zorgt voor een betrouwbare afwikkeling van boekingsopdrachten. Ter controle van de kwaliteit laat atraveo zijn service continu door zijn klanten beoordelen en krijgt daarbij gemiddeld 4,4 van de 5 punten die gehaald kunnen worden. Hier kunt u Duitse en Franse beoordelingen lezen. Ons doel is echter: 5-sterrenservice voor iedereen!

 

Eindbeoordeling: "goed"

Eindbeoordeling: goed

Bij een vergelijking van online portalen voor vakantieaccommodaties, uitgevoerd door de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest, behaalde atraveo met de eindbeoordeling "goed (2,2)" de top 3 van alle geteste kandidaten (tijdschrift „test“, editie 09/2015). Met name bij de onderdelen zoekfunctie, resultatenlijst en boeking behaalt atraveo hele goede cijfers. Geroemd werden bovendien de transparantie van de gegevens van de aanbieders en het omgaan met klantgegevens. Al in 2013 haalde atraveo bij een door Stiftung Warentest uitgevoerde vergelijking van vakantiehuisportalen de eindbeoordeling „goed“ (tijdschrift „test“, editie 11/2013). De adviesverlening van de atraveo-klantenservice eindigde daarbij als een van de besten in de hele test.

 

Veilig boeken

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan, controleren wij alle reisorganisaties, lokale partners en particuliere gastheren grondig op capaciteit en betrouwbaarheid, voordat wij ze opnemen in het aanbod van atraveo. Doorgaans betaalt u uw reis- c.q. huursom eenvoudig aan atraveo, wij verzorgen de afhandeling met de respectievelijke aanbieder voor u. Details over de betalingsafwikkeling en de bescherming van de klantenbetalingen kunt u in de desbetreffende objectpresentatie vinden.

 

18 jaar innovatie en service

Onder het dak van TUI

atraveo is een merk van de TUI Group en wordt door Wolters Reisen GmbH, de vakantiehuizenspecialist van TUI, geëxploiteerd.

   

Door reisgidsen aanbevolen

Als het om vakantiehuizen en -appartementen gaat, wordt atraveo door Marco Polo, DuMont, Baedeker, Lonely Planet en andere gerenommeerde reisgidsen aanbevolen.