Inloggen

Boekingsopdracht

Objectnr. 1327601
+ 3 accommodaties

Appartement voor max. 4 volwassenen + 2 kinderen
Crveni Vrh, Istrië (Istrische Riviera), Kroatië

  • maximaal 4 volwassenen + 2 kinderen  
    Huisdieren zijn niet toegestaan

Uw adres

Vul uw mobiele nummer in zodat wij en de aanbieder contact met u kunnen opnemen bij vragen over uw boeking en informatie over uw aankomst. Mocht u geen mobiel nummer hebben, vul dan uw vaste nummer in.
+
+

Uw aanwijzing voor de klantenservice

* verplichte velden

Medereizigers 

Algemene voorwaarden

Ik heb de bemiddelingsvoorwaarden van de Wolters Reisen GmbH, de algemene voorwaarden van de aanbieder Wolters Ferienhaus HH GmbH & Co.KG - TUI Ferienhau en de voorschriften inzake gegevensbescherming en in het geval van een afgesloten verzekering de boven gelinkte verzekeringsvoorwaarden gelezen en geaccepteerd. Het is mij bekend, dat er bij een annulering van mijn kant annuleringskosten kunnen ontstaan.

25% van de huursom bij annulering tot en met de 46e dag voor aankomst
50% van de huursom bij annulering tot en met de 36e dag voor aankomst
80% van de huursom bij annulering tot en met de 4e dag voor aankomst
90% van de huursom bij annulering tot en met de dag voor aankomst
90% van de huursom bij annulering op de dag van aankomst
Ik wil graag de gratis nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en tips van experts ontvangen. Ik kan deze ook altijd weer opzeggen.
Hebt u alle gegevens ingevoerd? Controleert u dan a.u.b. of deze gegevens volledig en correct zijn. Na het klikken op "Bevestig uw boeking" komt u op de volgende pagina. Hier bevestigen wij uw opdracht met de belangrijkste gegevens van de boeking.
Conform onze richtlijnen inzake gegevensbescherming worden uw gegevens vanzelfsprekend steeds vertrouwelijk behandeld. In het kader van de afwikkeling van de boeking kan het noodzakelijk zijn dat wij uw persoonsgegevens door moeten geven aan dienstverleners die in een land buiten de EU/EER gevestigd zijn en als de EU met het betreffende land geen overeenkomst over gegevensbescherming afgesloten heeft.

We wijzen u op het volgende: na het klikken op "Bevestig uw boeking" is de boeking een bindende overeenkomst. Uw boeking wordt ter bevestiging naar de aanbieder gestuurd. Bij een wijziging of annulering van uw kant kunnen er kosten ontstaan, die hierboven en in de algemene voorwaarden vermeld worden. Mocht de aanbieder de boeking tegen verwachting in afwijzen, dan ontstaan er geen kosten voor u.
De bevestigingspagina en de algemene voorwaarden kunt u als pdf-bestand opslaan en afdrukken.

Bij ons boekt u veilig

SSL Uw gegevens worden met de veiligheidsnorm SSL versleuteld en zijn daardoor tijdens de transmissie beschermd tegen toegang door onbevoegde derden.