Inloggen
Blogbericht van 14-12-2012

Witte villa's

Algarve | Stranden met fijn zand en imposante rotsformaties kenmerken het beeld van de zuidkust van Portugal. Hier vindt u elegante villa’s met witgekalkte gevels en goed verzorgde tuinen. Een flinke pool is in de regio met de meeste dagen zon van Europa natuurlijk een must.

Al tijdens het ontbijt kunt uw van het heerlijke uitzicht op de Atlantische Oceaan genieten. Deze villa voor zes personen staat in Praia da Luz, niet ver van de havenstad Lagos.

Object nr. 820586 in Praia da Luz
1 week voor 6 personen vanaf EUR 1.229
 

Bij atraveo kunt u kiezen uit circa 440 witte villa´s aan de Algarve. Daarvan stellen we er u nu nog negen voor:

Geheel in het wit straalt ook deze villa in de kustplaats Albufeira. Het huis is ontworpen voor acht personen. Van hieruit bereikt u in korte tijd het strand, een supermarkt en een aantal restaurants.

Object nr. 467897 in Albufeira
1 week voor 8 personen vanaf EUR 681


 

Van deze villa met pool worden atraveo-klanten helemaal lyrisch: "Het huis was uit de kunst en uitstekend uitgerust." Als u graag sportief wilt zijn, gaat u snel naar de dichtbij gelegen golfbanen om uw afslag te oefenen.

Object nr. 211883 in Vilamoura
1 week voor 10 personen vanaf EUR 739
Vanuit deze ruime villa bereikt u snel het "Algarve Shopping Centre", voor het geval u in uw vakantie last krijgt van winkelkoorts. Voor de rustige uurtjes in uw eigen tijdelijke huis staan u een schaduwrijk terras en een pool met ligstoelen ter beschikking.

Object nr. 467871 in Albufeira
1 week voor 8 personen vanaf EUR 803
Op steenworp afstand van deze villa voor tien personen liggen restaurants, supermarkten en het strand "Oura". Vakantiehuisgasten profiteren hier van een smaakvolle inrichting en lichte ruimtes.

Object nr. 482320 in Albufeira

1 week voor 10 personen vanaf EUR 1.225
Alle slaapkamers in deze villa beschikken over een eigen balkon, zodat u ´s morgens meteen de frisse lucht van de Algarve in kunt ademen. Binnen een paar kilometer bereikt u bijvoorbeeld het strand Ancão.

Object nr. 600648 in Quinta do Lago
1 week voor 8 personen vanaf EUR 500
De stad Albufeira behoort in ieder geval tot de highlights aan de Algarve. Het "Saint Tropez van de Algarve“ genoemd, biedt de stad vooral een bruisend nachtleven waar in de zomer zelfs de Lissabonners op afkomen. Als u bij wilt komen van de opwindende partynachten, gaat u gewoon terug naar uw villa en last u een rustdag aan de pool in.

Object nr. 483329 in Albufeira
1 week voor 6 personen vanaf EUR 715


"Het huis is een droom – prachtige locatie, grote tuin, super pool met heerlijk uitzicht op de zee." atraveo-klanten waren terecht zeer enthousiast over deze villa, want het panorama-uitzicht is hier werkelijk overweldigend.

Object nr. 183271 in Carvoeiro

1 week voor 6 personen vanaf EUR 1.129Boven de klippen bevindt zich deze villa met uitzicht op de Atlantische Oceaan. atraveo-vakantiegangers schreven: "Een geweldig huis met fantastisch uitzicht op de zee. Het interieur, met name de keuken, krijgt het stempel ´zeer goed´."

Object nr. 305550 in Lagos

1 week voor 8 personen vanaf EUR 1.089In het westelijke deel van de Algarve ligt de voormalige vissersplaats Salema, dat over een mooi en schoon strand beschikt. Het strand, dat heel gemakkelijk te voet vanuit uw wit stralende villa te bereiken is, ligt in Salema.

Object nr. 307942 in Salema
1 week voor 6 personen vanaf EUR 1.129
Was uw perfecte plaats voor een vakantie in een vakantiehuis er nog niet bij?


Iedereen heeft een andere voorstelling van de perfecte plaats voor de zomervakantie. Voor de opening van het seizoen laten wij u in een serie unieke vakantiehuizen zien, die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Hun bijzondere aantrekkingskracht hebben zij te danken aan het feit dat ze uniek zijn, hun geheel eigen flair in een betoverende omgeving hebben: