Inloggen
Gezin aan het strand
Blogbericht van 10-11-2014

Vroeg boeken loont

Beste vakantiegangers! "Vroeg boeken loont!" luidt het devies voor de komende zomer. Waarom? Dat vertellen wij hierna. Bovendien kunt u een van drie vakantiehuiswaardebonnen ter waarde van 500 euro winnen.

Vakantie in een vakantiehuis zit de laatste jaren enorm in de lift en heeft zich tot een echte reistrend ontwikkeld. Steeds meer vakantiegangers waarderen de onafhankelijkheid en flexibiliteit van een privé-vakantieaccommodatie. Bij atraveo zien wij dat vooral terug in de gestaag stijgende vraag.

De ervaring leert dat uiterlijk aan het einde van het jaar heel veel mensen hun vakantie gaan plannen. Dan zal het aantal beschikbare vakantiehuizen en –appartementen week na week afnemen, met name in de zeer populaire vakantieregio’s. Er wordt gekeken, nagedacht, vergeleken, gepland, afgekeurd en weer van voren af aan begonnen. Uiteindelijk komt het meer dan eens voor dat het gewenste vakantiehuis dan toch al weg is. Of nog erger: in het hele gebied van uw vakantiebestemming is de keuze plotseling schaars geworden en is er geen geschikte aanbieding meer te vinden. Bijzonder gewild zijn natuurlijk de accommodaties met de beste klantenbeoordelingen.
    
Vandaar onze duidelijke aanbeveling: vroeg boeken loont! Wie slim is, zorgt ervoor de stormloop voor te zijn en verzekert zich nu al van het beste vakantiehuis voor de komende zomer.

Vakantiebestemmingen die de laatste jaren relatief vroeg geboekt werden, zijn onder andere:

Nog een tip: vroeg boeken voor uw stedentrip! Voor een groeiend aantal vakantiegangers zijn stadsappartementen inmiddels een veel gevraagd alternatief voor de hotelkamer. Met name de zeer begeerde accommodaties vlak bij het centrum zijn echter schaars. Ook hier is degene die vroeg boekt dus in het voordeel.

Stadsappartementen in het hart van vele Europese steden vindt u onder andere hier:

En wie op zoek is naar meer inspiratie, vindt misschien wel iets tussen onze vakantie-ideeën. Behalve stadsappartementen stellen wij nog tal van andere mogelijkheden voor om een vakantie in een vakantiehuis door te brengen. Voorbeelden: geheel in stijl op een landgoed met wijngaarden in de Chianti, één met de natuur in een origineel, knus huis met grasdak in Noorwegen of – bijna net als Robinson Crusoe – in een afgelegen zwembaai aan de Kroatische Adriatische kust.