Inloggen
Blogbericht van 21-12-2012

De droom van het huis aan zee

Denemarken | Eindeloos strand, ver uitzicht: Bij de strandhuizen aan de Deense Noordzeekust wisselt de afstand tot het water met het tij.

In de duinen, slechts een paar meter verwijderd van het strand, staat dit rustieke vakantiehuis, dat u een uniek uitzicht op de Noordzee biedt. Een zandweggetje leidt direct naar het water. Een paar honderd meter van het huis vandaan staat het bijbehorende vakantiecentrum. Hier kunt u gratis van het zwembad en de tennisbaan gebruik maken.

Object nr. 197737 in Fjaltring aan de westkust van Jutland
1 week voor 6 personen vanaf EUR 400


 

Bij atraveo kunt u kiezen uit circa 2.700 strandhuizen. Daarvan stellen we er u nu nog negen voor:

Dit vakantiehuis ligt direct aan het Tørresø Strand en biedt zijn gasten vanuit de woonkamer een heerlijk panorama-uitzicht op de Oostzee. De inrichting is heel modern en in Scandinavische stijl.

Object nr. 686009 in Tørresø op Fünen
1 week voor 4 personen vanaf EUR 475De naam „strandhuis“ is een terechte naam voor dit vakantiehuis. Het is een klein houten huis met rieten dak, dat direct aan de rand van het strand ligt. Vanaf het ochtendterras hebt u een prachtig uitzicht over het water en kunt u in beide richtingen kilometers ver wandelen.

Object nr. 378852 in Stege auf Møn
1 week voor 2 personen vanaf EUR 992Dit luxueuze zomerhuis is licht en vriendelijk ingericht en dankzij de gevels met grote ramen hebt u een fantastisch uitzicht over de Musholm Baai en de Grote Beltbrug. De tuin grenst direct aan het kindvriendelijke zandstrand.

Object nr. 714098 aan het Kelstrup Strand in Seeland
1 week voor 6 personen vanaf EUR 930
Op een uitgestrekt strandgrondstuk, dichtbij de duinen staat dit vakantiehuis. De omgeving nodigt het hele jaar door uit om uitstapjes in de natuur te maken. Mocht het weer te koud zijn om in het meer te zwemmen, kunnen uw kinderen lekker in de eigen pool plonzen. Bovendien is er een whirlpool voor 2 personen, een sauna en een solarium.

Object nr. 46019 in Lild Strand op het eiland in Noord-Jutland | 1 week voor 10 personen vanaf EUR 700


Slechts 50 meter verwijderd van het water, midden in de groot, golvend duingebied, staat dit smaakvol en modern ingerichte vakantiehuis. De woonruimte is bijna overal met behaaglijke houten vloeren uitgerust. Vanuit de ruime badkamer met whirlpool komt u direct in de sauna.

Object nr. 144213 in Årgab aan de duingordel van Holmsland Klit | 1 week voor 6 personen vanaf EUR 580


Het zandstrand ligt direct voor de tuin van dit gezellige houten huis. Een atraveo-klant schreef: „Super vakantiehuis voor iedereen, die eens lekker wil ontspannen zonder party´s en overvolle stranden en wil zwemmen in de rustige Oostzee. Lange strandwandelingen, de hele dag uitzicht op en het ruisen van de zee, gewoon geniaal.“

Object nr. 374870 in Otterup op Fünen
1 week voor 6 personen vanaf EUR 409


Aan een privéstrand met goede zwemmogelijkheden liggen, behalve dit vakantiehuis, nog slechts elf andere. Op windstille dagen en met een beetje geluk kunt u hier de tuimelaars voor de kust bekijken.

Object nr. 830853 in Hov in Oost-Jutland
1 week voor 4 personen vanaf EUR 710Slechts een paar struiken scheiden het grondstuk van het zandstrand. Via een paadje komt u bij het water. Vanuit de woonkeuken hebt u vrij uitzicht op de zee – net als vanaf het deels overdekte terras.

Object nr. 373096 in Aakirkeby op Bornholm
1 week voor 5 personen vanaf EUR 586Dit huis, ontworpen door een architect, is in 2012 gebouwd en modern ingericht. Dankzij de gevel met grote ramen wordt de mooie ligging direct aan het strand ten volle benut. Het maakt niet uit wat voor weer het is – hier brengt u een fijne vakantie door.

Object nr. 630834 in As Vig in Oost-Jutland
1 week voor 6 personen vanaf EUR 649
Was uw perfecte plaats voor een vakantie in een vakantiehuis er nog niet bij?

Tip: De mooiste stranden vindt u aan de westkust van Jutland, op de eilanden Bornholm en Seeland, evenals op de Zuidzee-eilanden Fünen, Lolland, Falster, Møn, Ærø, Dav.Iedereen heeft een andere voorstelling van de perfecte plaats voor de zomervakantie. Voor de opening van het seizoen laten wij u in een serie unieke vakantiehuizen zien, die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Hun bijzondere aantrekkingskracht hebben zij te danken aan het feit dat ze uniek zijn, hun geheel eigen flair in een betoverende omgeving hebben: