Inloggen
Blogbericht van 17-12-2012

Voor strandlopers

Duitse Oostzeekust | Zodat de strandwandeling direct voor de deur kan beginnen en de auto kan blijven staan: Bij atraveo kunt u gericht naar vakantieappartementen dichtbij de oever zoeken.

Direct aan de Vinetabrug, met historische ambiance en onvergetelijke charme in de stijl van de jaren 20, staat het Preußenhof, dat zijn naam aan een bezoek van de Pruisische kroonprins Wilhelm dankt. Het ruime balkon van het 2-kamerappartement ligt  aan de zijkant t.o.v. het meer met uitzicht op de brug en de strandpromenade.

Object nr. 603681 in Zinnowitz op Usedom
1 week voor 4 personen vanaf EUR 834


 

Bij atraveo kunt u kiezen uit circa 500 vakantieappartementen nabij het strand. Daarvan stellen we er u nu nog negen voor:

Direct aan het witte Noordstrand van Göhren gelegen, komt u via een eigen toegang na slechts ca. 15 meter bij het water. Vanaf het balkon van het 1-kamerappartement kunt u heerlijk naar de vrolijke drukte op de Bernsteinpromenade kijken en van de frisse zeelucht genieten. Een atraveo-klant schreef: „Als u de hond meeneemt, zit u goed, want het hondenstrand ligt gelijk om de hoek.“

Object nr. 468693 in de Oostzeebadplaats Göhren op Rügen | 1 week voor 2 personen vanaf EUR 381


De nieuw gebouwde strandaccommodatie "Vogelflug" ligt op de zuidzijde van het eiland in de kleine plaats Fehmarnsund. Alle appartementen en studio´s zijn heel mooi maritiem ingericht en hebben een terras of balkon met een prachtig uitzicht direct op het water en de Fehmarnsundbrug.

Object nr. 603216 op Fehmarn
1 week voor 2 personen vanaf EUR 618


Op de eerste rang, direct aan de strandpromenade staat de smaakvol gerenoveerde villa in de stijl van de Bäderarchitectuur. Negen zeer ruime appartementen met grote ramen in de woonruimte kunnen hier geboekt worden. Een atraveo-klant schreef: „De ligging aan de promenade is uitstekend, je maakt meteen deel uit van het leven in het kuuroord. Het strand ligt op korte afstand.“

Object nr. 290016 in Ahlbeck
1 week voor 4 personen vanaf EUR 343Het appartementencomplex in de Kieler Baai ligt slechts 50 meter verwijderd van het witte zandstrand. Alle appartementen hebben een gemeubileerd balkon. Tip voor alle “zelfvoorzieners” is de verkoop van verse vis bij de vissershutten aan het Schönberger Strand.

Object nr. 470540 in Kalifornien
1 week voor 4 personen vanaf EUR 196


De dijkresidenties liggen aan het Schönberger Strand in de Kieler Baai, pal achter de dijk. Een atraveo-klant schreef: „Vooral het uitzicht op de zee en de zeebrug is geweldig.“ Het zes kilometer lange zandstrand biedt zonaanbidders, waterratten en zandkastelenkunstenaars het ideale vakantieplezier.

Object nr. 474308 aan het Schönberger Strand
1 week voor 6 personen vanaf EUR 326


Het aparthotel Hof Sierksdorf in de Lübecker Baai herbergt 18 wooneenheden om modern te overnachten in een idyllische omgeving. Een atraveo-klant schreef: „2 balkons, een met direct uitzicht op de Oostzee vanuit de slaapkamer. De andere vanuit de woonkamer met zijwaarts uitzicht op de zee“

Object nr. 317992 in Sierksdorf
1 week voor 4 personen vanaf EUR 373


Het comfortappartement met balkon hoort bij de "Strandburg" aan het zuidstrand op Fehmarn. Een atraveo-klant schreef: „Ook de nabijheid van het strand en de bijbehorende strandkorf zijn gewoon geweldig.“

Object nr. 221956 in Burg op Fehmarn
1 week voor 4 personen vanaf EUR 435

Het 2-kamerappartement bevindt zich op de bel-etage van het huis met in totaal 8 appartementen. Het huis ligt maar ca. 20 m van het strand verwijderd en wordt daar alleen van gescheiden door de promenade. atraveo-klant Yvonne Lange scheef: „De ligging direct aan zee is fantastisch. Het uitzicht vanaf het balkon op de Oostzee – prachtig.“

Object nr. 489213 in Großenbrode
1 week voor 4 personen vanaf EUR 298


Weliswaar niet direct aan het zandstrand, maar wel op een unieke locatie direct bij het Puddeminer Wiek staat dit nieuwe, hoogwaardige appartementenhuis. Port Puddemin beschikt over een eigen scheepshelling en is daardoor een ideale bestemming voor alle booteigenaren en recreatiekapiteins, die liever geen afstand doen van het comfort van een eigen appartement.

Object nr. 767915 in Puddemin op Rügen
1 week voor 4 personen vanaf EUR 483Was uw perfecte plaats voor een vakantie in een vakantiehuis er nog niet bij?Iedereen heeft een andere voorstelling van de perfecte plaats voor de zomervakantie. Voor de opening van het seizoen laten wij u in een serie unieke vakantiehuizen zien, die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Hun bijzondere aantrekkingskracht hebben zij te danken aan het feit dat ze uniek zijn, hun geheel eigen flair in een betoverende omgeving hebben: