Inloggen
Strandhuizen en vakantiehuizen aan het strand
Blogbericht van 19-12-2011

Uw droom van een strandhuis wordt waar


Stralende zon, wit strand en de zee direct voor de deur – dat zijn de ingrediënten van vakantiedromen. 's Ochtends hoort u het ruisen van de branding, het uitzicht vanuit de slaapkamer lijkt op een ansichtkaart en het zeebriesje waait door het open raam. Uiterlijk na de ochtendduik in de frisse zee weet u zeker, dat het geen droom is, maar uw zomervakantie in een strandhuis.


Een tip voor uw zoekfunctie: selecteer bij atraveo bij de zoekfunctie al de maximale afstand naar het strand en u krijgt uitsluitend zulke huizen aangeboden. Naast de interieurkenmerken is voor de keuze van het perfecte strandhuis ook de bestemming erg belangrijk.

Echte zonaanbidders gaan naar het zuiden van Europa. De reden hiervoor is het warme klimaat, de mediterraanse sfeer en de aangename watertemperatuur.


Strandvakantie in het zuiden van Europa

De favoriete vakantiebestemmingen aan de Atlantische Oceaan
De favoriete regio's aan de Middellandse Zeekust
Eilandenparadijs aan de Middellandse Zee

Het hoeft niet altijd het zuiden te zijn, de stranden van de Noord- en Oostzee hebben ook hun eigen charme, die veel vakantiegasten waarderen.

Een must voor elke vakantie aan de duitse zee: de strandkorf

Voor uw vakantie aan de duitse Noordzee
Eilanden en schiereilanden in de duitse Oostzee
  • de klassieker in de Oostzee en het grootste eiland van Duitsland: Rügen
  • het eiland Usedom, dat in het Stettiner Haff ligt en grenst aan de Pommerse Bocht
  • Fischland-Darss-Zingst, waar ook de Oostzeebadplaats Zingst bij hoort, dat 2011 voor de tweede keer achtereenvolgens door de klanten van atraveo is verkoren tot „beste vakantieplaats in Duitsland“
U wilt graag naar de Noordzee, maar uw vakantie niet weer in Duitsland doorbrengen? U wordt aangetrokken door de Oostzee, maar de duitse kust kent u nu wel? Hoogste tijd om eens ergens anders te kijken: ontdek de eigen Nederlandse kust, de westkust en de eilanden van Denemarken en de Oostzeekust in Polen.

Aanbevolen regio's in eigen land en de buurtlanden van Duitsland
Dichter dan "direct aan zee"

Last but not least willen wij u een absolute bijzonderheid presenteren: deze strandhuizen liggen niet alleen in de buurt van de zee, maar worden direct op het zand van het strand van Noordwijk gebouwd. De woonoppervlakte is 32 m² en net als in een echt vakantiehuis is hier ook een centrale verwarming, stroom, water en zelfs een televisie aanwezig.

Meer strandhuisjes:
Nederland: Julianadorp aan Zee