Inloggen
Blogbericht van 17-12-2012

Ontbijt bij de pool

Provence | Nadat u de glitter en glamour van Nice, Cannes & co. meegemaakt hebt, vindt u weldadige rust bij de privé-pool van een villa in het achterland van de Côte d'Azur.

Deze moderne villa aan de Côte d’Azur staat in contrast met het middeleeuwse plaatsje Cagnes, waar het vakantiehuis bij hoort. De villa staat op een terrein, vol met bougainville, palmen en lavendel.

Object nr. 666840 in Cagnes aan de Côte d’Azur
1 week voor 8 personen vanaf EUR 1.748

 

Bij atraveo kunt u kiezen uit circa 320 poolvilla´s in Zuid-Frankrijk. Daarvan stellen we er u nu nog negen voor:

Aan de kust van de Côte d’Azur in het stadje Sainte Maxime ligt deze mooie villa, niet ver verwijderd van de ruime zandstranden. Van hieruit kunt u ook een uitstapje naar het betoverende Saint-Tropez maken.

Object nr. 456136 in Sainte-Maxime aan de Côte d’Azur

1 week voor 10 personen vanaf EUR 1.169
Mooi, licht vakantiehuis met een paar meren in de directe omgeving. Dit vakantiehuis biedt plaats aan zes personen, ligt in het binnenland en in een rustige omgeving met bomen en wijngaarden.

Object nr. 363776 in Lorgues in de Provence

1 week voor 6 personen vanaf EUR 1.967
Ten noorden van Aix-en-Provence staat deze poolvilla voor acht personen. Een reusachtig grondstuk van 5.000 m² mag u tijdens uw vakantie in deze villa van u noemen. Van hieruit een uitstapje maken naar Aix-en-Provence is in ieder geval de moeite waard.

Object nr. 48802 in Lauris in de Provence-Alpes-Côte d'Azur | 1 week voor 8 personen vanaf EUR 3.878
Peddelend op een luchtbed kunt u uw blik over de Middellandse Zee laten dwalen, want deze villa staat direct aan de kust tussen Saint-Tropez en Le Lavandou in Cavalaire Sur Mer. atraveo-vakantiegangers vonden, dat deze villa een "perfecte plek om te relaxen en te ontspannen" is.

Object nr. 131014 in Cavalaire Sur Mer in Zuid-Frankrijk

1 week voor 10 personen vanaf EUR 1.473


Dit huis voor 12 personen is een oud boerenhuis, dat een aantal jaren geleden geheel gerenoveerd is en nu een karakteristieke vakantieaccommodatie voor grote gezinnen is. Het kinderliedje "Sur le pont d'Avignon" kunt u inzetten, als u onderweg bent voor een uitstapje naar Avignon.

Object nr. 819729 in Cavaillon in de Provence
1 week voor 12 personen vanaf EUR 1.450


Deze villa is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat het gehele grondstuk omheind is. Een open en een overdekt terras horen bij de uitrusting van de villa, net als een pool en airconditioning.

Object nr. 259767 in Lambesc in de Provence

1 week for 6 personen vanaf EUR 1.024
"Het huis ligt helemaal rustig in een olijfgaard. Het is met zeer veel liefde gerenoveerd en ingericht." Zo hebben atraveo-klanten deze villa voor tien personen, die in de plaats Lorgues staat, beschreven.

Object nr. 233860 in Lorgues in Provence-Alpes-Côte d’Azur
| 1 week voor 10 personen vanaf EUR 588
De poolvilla voor acht vakantiehuisgasten ligt tegen een berghelling en biedt een fantastisch uitzicht op de aangrenzende heuvels en op de baai aan de Middellandse Zee met jachthaven en mooie huizen. Het huis is modern ingericht en op het terras kunt u gezellige barbecue-avonden doorbrengen.

Object nr. 131003 in Les Issambres in Zuid-Frankrijk
1 week voor 8 personen vanaf EUR 2.050


De prachtige oude binnenstad van Nice kunt u bezichtigen, als u dit vakantiehuis voor 12 personen boekt. De villa past precies bij het nobele Nice en staat niet ver van de zee vandaan.

Object nr. 162146 in Nice

1 week voor 12 personen vanaf EUR 4.307


Was uw perfecte plaats voor een vakantie in een vakantiehuis er nog niet bij?


Iedereen heeft een andere voorstelling van de perfecte plaats voor de zomervakantie. Voor de opening van het seizoen laten wij u in een serie unieke vakantiehuizen zien, die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Hun bijzondere aantrekkingskracht hebben zij te danken aan het feit dat ze uniek zijn, hun geheel eigen flair in een betoverende omgeving hebben: