Inloggen
atraveo is nieuw: planar design en vakantie-idee├źn
Blogbericht van 17-05-2013

atraveo is nieuw: planar design en vakantie-idee├źn

Precies in de lente hebben wij de website van atraveo helemaal vernieuwd! Onze laatste grote redesign ligt al meer dan vijf jaar achter ons. De hoogste tijd dus, om de vormgeving van de website grondig onder de loep te nemen en nieuw te ontwerpen. Gebleven is alleen onze schitterende kleur rood en het onmiskenbare atraveo-logo.

De meest opvallende vernieuwing is het planar design. Alle elementen van de oude website zijn door een team van technici en experts op het gebied van marketing en toerisme onder de loep genomen en dit heeft in meer dan tien maanden ontwikkeltijd geleid tot een fundamenteel nieuw ontwerp. Ons doel was een vormgeving die zich beperkt tot gebruiksvriendelijkheid van de wezenlijke functionaliteiten, maar tegelijkertijd ook prominent ensceneert waar het bij ons allemaal om draait: vakantiehuizen. Dit heeft geresulteerd in een volkomen nieuw internetoptreden, dat de typische ÔÇ×websitefolkloreÔÇť, zoals schaduwen, een glossy look en een overvloed aan animaties achterwege laat en in plaats daarvan de nadruk legt op een eenvoudig te overzien, vlakke vormgeving. Oftewel een planar design. Daarmee werd ruimte gecre├źerd voor grote formaten foto┬┤s en veel beweging: ontdek zelf hoe vlakken zich openen en weer samentrekken en hoe de blik daarbij altijd naar het wezenlijke getrokken wordt: vakantiehuizen en appartementen voor uw volgende vakantie.

Honderden vakantie-idee├źn

Vakantie op een landgoed met een wijngaard in de Toscane, in een finca op Mallorca of in een huis dat idyllisch in de duinen in Denemarken ligt? Geen probleem: een van de belangrijkste redactionele uitbreidingen van de nieuwe website bestaat uit de royaal ge├źnsceneerde vakantie-idee├źn die door het nieuwe design helemaal tot hun recht komen. Ons team heeft vakantie-idee├źn samengesteld die op afzonderlijke landen en regio┬┤s afgestemd zijn. Ontdek bijvoorbeeld wat voor soort vakantie in een land populair is of laat u gewoon inspireren door de grote foto┬┤s. In totaal hebben wij over meer dan honderd van deze vakantie-idee├źn nagedacht en geheel in de zoekfunctie ge├»ntegreerd. Als u bijvoorbeeld een vakantiehuis in Nederland wilt boeken, dan stellen wij direct geschikte vakantie-idee├źn voor die u naar de desbetreffende aanbiedingen leiden: strandhuisjes aan de Noordzeekust, huisboten op het IJsselmeer of hele klassieke vakantiehuizen in vakantieparken bijvoorbeeld. Kijk gerust zelf eens naar onze nieuwe vakantie-idee├źn! Snuffel eens in de aanbiedingen en u zult merken dat u bij atraveo altijd maar een klik verwijderd bent van het droomhuis voor uw droomvakantie.

Werkelijk alles nieuw?

Nee, de kleur rood blijft natuurlijk! De kleur van emotie konden we, net als ons bekende logo, niet van de nieuwe site verbannen. Wij houden van vakantiehuizen en er is geen andere kleur die dat beter over kan brengen dan ons schitterende atraveo-rood. Want, hoewel er verder veel vernieuwd is, over onze belangrijkste competentie als beste aanspreekpartner voor uw vakantie in een vakantiehuis hoefden we niet na te denken. Ook ons vakantiehuizenblog zullen wij in deze samenhang natuurlijk behouden. Heel nauwkeurig afgestemd op de vakantie-idee├źn worden u hier in de gebruikelijke kwaliteit en in nog grotere omvang dan tot nu toe verhalen, trends en nieuwtjes rondom de thema┬┤s vakantiehuizen en vakantieregio┬┤s gepresenteerd. Wij raden u daarom aan om regelmatig eens op onze site te kijken en te ontdekken wat voor spannende zaken er uit de wereld van de vakantiehuizen te melden valt.

 

 

 

Overigens: als niet alleen onze nieuwe website, maar ook het boven getoonde huis u goed bevalt, kunt u dit natuurlijk ook bij ons boeken. Het ligt direct aan de steile kust van de Algarve, biedt plaats aan tien personen en heeft als hoogtepunt een fantastisch
uitzicht op zee.