Inloggen
Blogbericht van 20-12-2012

Een finca voor de vakantie


Majorca | Een privé-grondstuk en een eigen pool horen hier bij de basisuitrusting: Boek eens een finca en geniet van de landelijke charme van het eiland. Tip: Bij atraveo zijn er finca’s voor 12 personen en meer!


De rustieke finca met pool is gebouwd in de 19e eeuw en in 2011 compleet gerenoveerd. In de ruime keuken kunnen grote groepen gezellig samen een avond koken en overdag nodigt de eigen pool uit voor een sprong in het koele nat. 

Object nr. 372921 in Son Macià
1 week voor 14 personen vanaf EUR 1.990
 

Bij atraveo kunt u kiezen uit circa 220 finca's op Mallorca. Daarvan stellen we er u nu nog negen voor:

Sinaasappel- en olijfbomen groeien op het 7.000 m² grote grondstuk van deze finca in Llubi in het noordelijke deel van Mallorca. Verder biedt het terrein ook nog een zeer gevarieerde flora en atraveo-klanten familie Baumgart schreef: "Geweldige finca. Liefdevol ingericht. Zeer mooie tuin met pool."

Object nr. 274314 in Llubi

1 week voor 8 personen vanaf EUR 987Het weelderig beplante tuingrondstuk van deze villa in Artà is geheel omheind en bij de eigen pool staan ligstoelen en parasols klaar als u eens heerlijk in de zon of in de schaduw wilt liggen.

Object nr. 438740 in Artà

1 week voor 8 personen vanaf EUR 1.675
Dit huis in de buurt van Lloret staat op een 16.000 m² groot grondstuk. Amandelbomen, bougainvilles en vele struiken domineren de natuurlijke tuin en aan de pool kunt u heerlijk ontspannen en het mooie uitzicht op het weidse landschap op u in laten werken.

Object nr. 768090 in Lloret de Vistalegre
1 week voor 6 personen vanaf EUR 910
Deze finca is tegen de berghelling gebouwd en ligt boven de plaats Caimari. Van hieruit kunt u meteen aan een wandeltocht beginnen. De finca is absoluut idyllisch gelegen en wordt omgeven door olijfbomen en grazende schapen en ezels.

Object nr. 337366 in Caimari

1 week voor 7 personen vanaf EUR 763
Vlakbij de levendige stad Alcúdia staat dit huis voor zes personen, een finca omgeven door weiden en struiken en met uitzicht op de Middellandse Zee. U kunt hier in de eigen pool springen of naar het strand een paar kilometer verderop rijden en daar in het water duiken.

Object nr. 745784 in Alcúdia
1 week voor 6 personen vanaf EUR 831


In het noorden van Mallorca, niet ver van de stad Pollença, ligt dit authentieke huis voor zes personen. Rust in afzondering vindt u bij de pool, die omgeven is door prachtige planten en een oase van ontspanning is. Niets staat hier een uitstapje naar het strand in de weg, want na ongeveer zes kilometer heeft u de zee al bereikt.

Object nr. 832243 in Pollença
1 week voor 6 personen vanaf EUR 651


In deze luxe finca kijkt u vanuit de whirlpool in de hoofdslaapkamer uit op het Tramuntana-Gebergte. Het vakantiehuis voor tien gasten is smaakvol ingericht en heeft een prieel met buitenkeuken en barbecue.

Object nr. 243982 in Montuiri
1 week voor 10 personen vanaf EUR 1.734
Te midden van de velden gelegen, heeft dit huis de typisch rustieke flair van een finca behouden. Atraveo-klanten hebben het volgende over het Mallorcaanse huis geschreven: "Mooi, rustig gelegen, puur ontspannen. Liefdevol ingerichte finca met alle comfort."

Object nr. 689579 in Llucmajor

1 week voor 10 personen vanaf EUR 420Het bijzondere aan deze finca is de coulisse, waar het huis voor staat. Achter het vakantiehuis rijzen de rotsen van Alaró en Soucadena op en daarnaast wordt de finca door weldadige rust omgeven. Behalve een pool zijn er twee terrassen, die voorzien zijn van tuinmeubelen.

Object nr. 270113 in Alaró
1 week voor 8 personen vanaf EUR 1.106


Was uw perfecte plaats voor een vakantie in een vakantiehuis er nog niet bij?


Iedereen heeft een andere voorstelling van de perfecte plaats voor de zomervakantie. Voor de opening van het seizoen laten wij u in een serie unieke vakantiehuizen zien, die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Hun bijzondere aantrekkingskracht hebben zij te danken aan het feit dat ze uniek zijn, hun geheel eigen flair in een betoverende omgeving hebben: