Inloggen
Collage van vakantiehuizen bij atraveo met uitstekende beoordeeldingen
Blogbericht van 23-12-2015

Met grote prijsvraag – de beste vakantiehuizen

Onlangs hebben we de grens van een half miljoen klantenbeoordelingen bereikt. Naar aanleiding daarvan presenteren wij „de beste vakantiehuizen“ – de vakantiehuizen en vakantieappartementen die de beste beoordelingen hebben gekregen.

Als allereerste online portaal voor vakantiehuizen is atraveo in het jaar 2001 begonnen met het verzamelen van klantenbeoordelingen over de accommodaties. Sindsdien kan iedere gast de bezochte vakantieaccommodatie een cijfer van een (= niet aan te bevelen) tot vijf (= zeer aan te bevelen) geven en de beoordeling met een aanvullende tekst toelichten.

Daarbij geldt: elke beoordeling is authentiek. Dat betekent dat de beoordeling gebaseerd is op een daadwerkelijk verblijf van de beoordelende gast in het desbetreffende vakantiehuis en ongewijzigd weergegeven wordt. Behalve lof kunt u dan ook kritische stemmen verwachten. 

De vakantiehuizen en –appartementen die er bovenuit steken zijn met name de accommodaties die doorgaans met cijfers tussen de 4 en de 5 punten het beste scoren. Wij hebben deze accommodaties eruit gefilterd en noemen ze “de beste vakantiehuizen”. Hier volgen een paar voorbeelden:

Het totale aanbod vindt u bij onze vakantie-ideeën. Daar hebben we voor meerdere landen alle vakantiehuizen en –appartementen met uitstekende beoordelingen voor u bij elkaar gezet. 

Prijsvraag: 3 vakantiehuiswaardebonnen à 500 euro te winnen

Verder naar boven verraden we u hoeveel klantenbeoordelingen atraveo inmiddels heeft verzameld. Heeft u goed opgelet? Doe dan mee aan onze grote prijsvraag en win een van de drie vakantiehuiswaardebonnen ter waarde van 500 euro!