Inloggen
Blogbericht van 14-12-2012

Opstaan als de haan kraait

Duitsland | Dieren voeren en in het hooi ravotten, stokbrood grillen en de landbouw ontdekken. Vakantie op de boerderij is een wereld om actief te zijn en te beleven voor het hele gezin.

Doe-mee-boerderij voor gelukkige kinderen in Oberrimbach. Een cool kinderwagenpark, een overdekte reuzentrampoline en een kampvuurplaats zullen de ogen van uw kinderen doen schitteren. En dat bezorgt u een ontspannen verblijf op de boerderij, die heel idyllisch de weides en velden ligt.

Object nr. 476003 in Oberrimbach in Franken
1 week voor 4 personen vanaf EUR 333
 

Bij atraveo kunt u kiezen uit circa 70 accommodaties op boederijen in Duitsland. Daarvan stellen we er u nu nog negen voor:

Kakelende kippen begroeten u op de Sahrhof. Groene weides, veel dieren en stevige maaltijden zorgen ervoor, dat u hier met volle teugen van het landleven kunt genieten. Uw accommodatie ligt in een voormalig bediendenhuis, dat de eigenaren met veel liefde voor detail gerenoveerd hebben.

Object nr. 480999 in Trebgast in Franken
1 week voor 4 personen vanaf EUR 470


Noordzeelucht opsnuiven op de Riekenshof. Niet al te ver van het strand verwijderd kunnen u en uw kinderen op deze boerderij kalfjes voeren, op de trekker rijden en ook een ontspannen dag op het strand inlassen. Bovendien staan op de melkveeboerderij vier karts klaar om mee te rijden.

Object nr. 273519 in Wiarden in Ostfriesland
1 week voor 5 personen vanaf EUR 273


Midden in het natuurpark Oberpfälzer Wald zullen wandel- en watersportvrienden niets te kort komen. Zo is voor de fans van de hengelsport de rivier Schwarzach slechts 100 meter van het huis verwijderd. Het huis Rosi bevindt zich op het erf van een boerderij met pony’s, varkens en katten, die allemaal graag gevoerd willen worden.

Object nr. 161866 in Katzdorf in de Oberpfalz

1 week voor 4 personen vanaf EUR 452Eindeloos lijkende gazons vindt u op Gut Hörne. Het verzorgde tuin- en boerderijterrein biedt een uitgestrekt grondstuk met een imposant boerenbezit. Doordat het geheel separate deel van het rode stenen huis een binnenplaats op het zuiden heeft, biedt deze vakantieaccommodatie een bijna mediterrane ambiance.

Object nr. 278272 in Balje-Hörne aan de Duitse Noordzeekust
| 1 week voor 8 personen vanaf EUR 497


Boerderij met eigen manege: Het  2 hectare grote terrein laat u genoeg ruimte voor ontspannen uurtjes in het gras of actieve rijlessen in de eigen manege. Een kampvuur of samen in de steenoven bakken garanderen een gezellige en ontspannen gezinsvakantie op de boerderij.


Object nr. 453168 in Weißenberg in de Lausitz
1 week voor 4 personen vanaf EUR 455Grote verscheidenheid aan dieren op het platteland: Konijntjes, kippen, ganzen, eenden, kwartels, katten en schildpadden wachten op u op deze boerderij met veelsoortige dieren. Kinderen kunnen hier eieren rapen en met het voeren van de dieren helpen. Een kleine boerderijwinkel biedt liefdevol gemaakte kruidenproducten en vruchtenjam van eigen teelt en in de zomermaanden is het kleine boerderijcafé in het weekend geopend.

Object nr. 738722 in Groß Kreutz in Brandenburg

1 week voor 3 personen vanaf EUR 420


In het Beierse Woud aan de voet van de Zwirenzels (701 m. boven N.A.P.) liggen deze twee vakantiehuizen. Op de ruggen van de paarden Sulan en Sarabi van de nabijgelegen paardenboerderij kunt u heerlijk de idyllische omgeving verkennen. Ook gegidste wandeltochten of nordic walking toeren zullen u ontvoeren naar de groene geurende wereld van de bossen.

Object nr. 725869 in Zillendorf in de Oberpfalz
1 week voor 5 personen vanaf EUR 291


Ingebed tussen weides en bossen, op het zonnige zuiden gelegen, vindt u de Gibbesbachhof. Proef het water, dat uit de bronnen op de boerderij komt en puur natuur naar uw appartement stroomt. Stroom wordt ecologisch verantwoord verkregen uit een grote solarinstallatie en een aangename temperatuur via een verwarming die werkt op bodemwarmte. Daarnaast ontstaat er door bouwmaterialen zoals leem en hout een uniek binnenhuisklimaat.

Object nr. 791989 in Triberg in het Zwarte Woud
1 week voor 4 personen vanaf EUR 321

Afdalings- en langlaufpistes liggen voor de wintersportfans slechts een paar minuten met de auto verwijderd van dit huis met drie aparte maar te combineren appartementen. Hierdoor is er plaats voor maximaal 23 personen voor een aangenaam verblijf in het rustige Nehden. U bent van harte welkom om op de biologische boerderij van de verhuurder te een kijkje te komen nemen.

Object nr. 625403 in Nehden in het Sauerland
1 week voor 6 personen vanaf EUR 648Was uw perfecte plaats voor een vakantie in een vakantiehuis er nog niet bij?
Iedereen heeft een andere voorstelling van de perfecte plaats voor de zomervakantie. Voor de opening van het seizoen laten wij u in een serie unieke vakantiehuizen zien, die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Hun bijzondere aantrekkingskracht hebben zij te danken aan het feit dat ze uniek zijn, hun geheel eigen flair in een betoverende omgeving hebben: