Inloggen
Onze bestsellers
Blogbericht van 10-01-2014

Onze bestsellers – met grote prijsvraag

Ter voorbereiding op de zomervakantie 2014 presenteren wij u de bestsellers van atraveo. In acht vakantielanden hebben wij telkens die honderd accommodaties achterhaald, die door onze klanten het vaakst geboekt zijn.

Deze keer zijn het niet de huizen met de beste klantenbeoordelingen die wij aan u voor willen stellen. Het zijn ook niet de mooiste, de meest exotische, de duurste of de goedkoopste vakantiehuizen, maar gewoon de huizen die het vaakst bezocht zijn.

Elk object heeft daarbij zijn geheel eigen charme. Natuurlijk zijn, zoals verwacht, de klassieke vakantiehuizen – ideaal voor een vakantie met het gezin – met een groot aantal vertegenwoordigd. Maar onder de vaak geboekte objecten vindt u net zo goed luxueuze poolvilla’s aan de Kroatische Adriatische kust, XXL-huizen in Oostenrijk met plaats voor meer dan twintig personen, rustieke landgoederen in de Toscane of kleine studio’s voor romantische dagen met zijn tweeën.

Wat deze vakantiehuizen en –appartementen nu zo populair maakt, kunnen wij meestal slechts vermoeden. De ene keer kan het de ligging zijn, de andere keer de inrichting of de prijs. Het brede palet toont echter aan, dat iedere vakantieganger wel iets geschikts in het aanbod van atraveo kan vinden – ongeacht wat voor soort vakantie in een vakantiehuis er op de planning staat.

En als men ervan uitgaat dat zoveel vakantiegangers zich toch eigenlijk niet kunnen vergissen, moeten de bestsellers wel gewoon een reis waard zijn. Men kan er nu al van uitgaan dat de bestsellers ook in de komende zomervakantie 2014 weer zeer populair zullen zijn. Dat wordt dus snel boeken, als u nog op tijd een van de aanbiedingen wilt bemachtigen.

5 x 500 euro-vakantiehuiswaardebon te winnen!

Volg onze met onze grote prijsvraag bij de opening van het seizoen. Wij tonen u hier een grensoverschrijdende selectie van onze bestsellers. Maar opgelet: in deze selectie zitten vijf objecten verstopt die helemaal geen vakantiehuizen zijn. Ontdek zelf om welke objecten het gaat en  win een vakantiewaardebon ter waarde van 500 euro!

 

De complete selectie van alle bestsellers van de landen Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk en Spanje vindt u bij onze vakantie-ideeën of neem gewoon een kijkje op de link per land: