Inloggen
Vakantie op het Darss
Blogbericht van 19-03-2010

Zingst wint atraveo-prijs voor beste vakantiebestemming

Fanfare! Onze klanten hebben een beslissing genomen en de plaats Zingst op het schiereiland Fischland-Darss-Zingst gekozen tot beste vakantiebestemming. Vergeleken met alle andere 44.000 aangeboden vakantiebestemmingen bij atraveo kreeg Zingst gemiddeld de meeste positieve klantenbeoordelingen. Zodoende is Zingst niet alleen één van de meest geboekte vakantieplaatsen van het afgelopen seizoen, maar ook de beste! De officiële prijsuitreiking geschiedt in maart 2010 tijdens de Internationale Toerisme Beurs (ITB) in Berlijn.

Voor deze competitie heeft atraveo alle klanten van het vakantieseizoen 2009 gevraagd naast de geboekte accommodatie ook de vakantieplaats te beoordelen en kreeg zodoende veel waardevolle informatie over het toeristische aanbod en de gastvriendelijkheid ter plekke. Van alle 44.000 aangeboden vakantiebestemmingen van atraveo kreeg Zingst gemiddeld de beste klantenbeoordelingen. Alle plaatsen die minstens 20 klantenbeoordelingen hadden gekregen, kwamen in aanmerking. Deze onderscheiding, waarmee atraveo de klant een extra hulpmiddel wil bieden, wordt voor het eerst uitgereikt. De prijs wordt in maart tijdens de Internationale Toermisme Beurs (ITB) in Berlijn uitgereikt, waarbij Zingst te vinden is bij de stand Mecklenburg-Voor-Pommeren.

Zeemeeuwen in Zingst

Zingst is top
Het idyllische Zingst ligt in het oostelijke deel van de schiereilanden Fischland-Darss-Zingst tussen de Oostzee en de Bodden. Hier kunt u heerlijk ontspannen. Tijdens een wandeling over de 270 meter lange zeebrug of lekker luieren op het strand, hier kunt u luisteren naar het ruisen van de zee en de prikkelende zeelucht opsnuiven. Onze klant mevrouw Spange schreeft het volgende: „De ontspanningsgraad is overweldigend, men kan zo veel beleven in deze omgeving, ongelooflijk. Wij komen zeer zeker nog een keer terug.“ En meneer Bartling zei: „Zingst is een ideale plek aan de Oostzee voor een familievriendelijke en afwisselende strandvakantie: super strand, goede restaurants/cafés, vriendelijke sfeer, goede prijs-/kwaliteitverhouding, zeer mooie natuur er omheen!“


Beelden zeggen meer dan duizend woorden
atraveo presenteert gloednieuwe videofilmpjes over de favoriete vakantieregio Fischland-Darss-Zingst – overtuig jezelf van de schoonheden van deze regio. Hier komt u naar de filmpjes.