Inloggen
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 9995

Studio voor max. 10 personen
Orcières, Dauphiné (Pelvoux), Frankrijk

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Orcières, in Dauphiné of in Frankrijk.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Orcières. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
In de residence zijn verschillende type appartementen, die geschikt zijn voor 2 tot 10 personen. Alle appartementen zijn gezellig en verzorgd ingericht en beschikken over een terras of balkon.

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven

Dat schreven klanten over de studio 

 • Een gast schreef
  op 15-01-2017, vakantieperiode: januari 2017

  “De ligging van het huis is ziemlichg goed, met een aantal roltrappen kunnen Dirket naar de lift. Goed winkelen is er geen in de buurt. Hoewel er een paar winkels in het dorp, maar erg duur. Bijna niets aan de hand was in de stad, maar graag op het moment zijn (begin januari).

  Het appartement zelf is een beetje krap voor tien personen. Het is ook een slaapcabine met geen deur. Wij deden dit maar dachten dat we al.

  Helaas, de Wohung niet erg schoon bestek werd gelaten gedeeltelijk vuil in de lade, die niet goed is. En de vloer was nog steeds vies op sommige plaatsen. Helaas, een redelijke droogruimte voor ski's is ook niet aanwezig is, de ruimte is te klein. WIJ onze boards hebben achtergelaten op het balkon.  De sneeuwcondities deze winter waren niet de beste. De helling was zeer ijzige op sommige dagen. In de vallei, waren er slechts kunstmatige sneeuw.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla | @Leisure BR B.V.
 • Een gast schreef
  op 10-03-2014, vakantieperiode: maart 2014

  “Het huishouden is niet gemaakt toen we aankwamen. We namen veel foto's waaruit blijkt dat. De foto's komen niet overeen met de werkelijkheid. Tenslotte het appartement die lijden aan vochtprobleem.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Frans vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla | @Leisure BR B.V.