Inloggen
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 9439

Studio voor max. 6 personen
Valfréjus, Savoie, Frankrijk

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Valfréjus, in de Franse Alpen of in Frankrijk.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Valfréjus. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
De appartementen zijn zeer geschikt voor vakantie met familie of vrienden. De appartmenten zijn ruim en stijlvol ingericht in de typische stijl van de Savoie. Dit chalet heeft een heerlijk verwarmd overdekt zwembad. Daarnaast kunt u ontspannen in de sauna of u in het zweet werken in de fitnesszaal. Er is een gezellige gezamenlijke bar met open haard waar u onder het genot van een warme chocolademelk met andere vakantiegangers kunt kennismaken.


De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven

Dat schreven klanten over de studio 

 • Een gast schreef
  op 15-01-2011

  “Sehr freundliche Begrüßung an der Rezeption. Apartements sind soweit o.k. -entsprechen der Beschreibung- Außenpool täglich (außer Sa.) von 17.00 - 20.00 Uhr geöffnet Wassertemperatur ca. 32* C. Sauna klein (ca. 5 Personen) und in der Regel nicht über 70* C warm. Appartements liegen sehr nah an der Skipiste.”

  Bron: @Leisure BR BV
 • Een gast schreef
  op 15-01-2011, vakantieperiode: januari 2011

  “Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Appartementen waren oké -entsprechen de beschrijving-outdoor dagelijkse zwembad (behalve op zaterdag) 17:00-20:00 open water temperatuur rond 32 * C sauna klein (ongeveer 5 personen) en meestal niet meer dan 70 * C warm. De appartementen zijn zeer dicht bij de skipistes.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla | @Leisure BR B.V.