Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 890026

Studio voor max. 2 personen
Quedlinburg, Saksen-Anhalt (Harz Saksen-Anhalt), Duitsland

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Quedlinburg, in Saksen-Anhalt of in Duitsland.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
De studio ligt in Quedlinburg. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Ecologische woning voor 2 personen in het centrum van de middeleeuwse stad Quedlinburg.
Deze gezellige woning is een perfect verblijf voor 2 personen om er even lekker tussenuit te gaan. Het appartement is compact ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een sfeervolle woonruimte met een zithoek, TV en een groot hemelbed. De keuken is compact met een kleurrijke tafel voor een gezellig ontbijt en een openslaande deur naar het knusse balkon. Op dit balkon kun je heerlijk samen zitten met een goed boek of om gezellig de dag te bespreken.
Het appartement ligt in de Duitse streek Saksen-Anhalt in de middeleeuwse stad Quedlinburg. Een zeer historische stad met pittoreske straatjes, gezellige marktjes en lokale restaurants. De omgeving van Saksen-Anhalt biedt met diverse wandelroutes door het Bodental (14 km) talrijke natuurlijke bezienswaardigheden. Maar ook voor cultureel en kerkelijk erfgoed zit je hier goed. Op 11 kilometer afstand ligt de stad Thale, een prachtige stad met een hoop historie en leuke bezienswaardigheden zoals het Hexentanzplatz, de Rosstrappe en de Teufelsmauer. Een magische omgeving waar deze gezellige woning een perfecte uitvalsbasis vormt!


Thale, Gernrode, Werningerode, Halberstadt, Bodetal, Selketal

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De verkeersomstandigheden en parkeermogelijkheden zijn in elke stad anders. Het kan voorkomen dat er alleen betaalde parkeermogelijkheden zijn in de omgeving van de vakantiewoning
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over de studio 

  • Een gast schreef
    op 16-07-2015, vakantieperiode: juli 2015

    “fantastische vakantie”

    Bron: Belvilla | @Leisure BR B.V.