Inloggen
+++ COVID-19: Information on the current situation +++

Dear customers, we understand that you have a lot of questions right now and we will try to help you in the best possible way. In order to be able to process the changes of your already made bookings, we need all available colleagues and therefore we will stop our telephone availability until further notice. Please send an e-mail to customerservice@atraveo.com. Our service team will prioritize the urgent cases and will contact you as soon as possible!
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 798359

Studio voor max. 3 personen
Bischofswiesen, Berchtesgadener Land (Götschen), Duitsland

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Bischofswiesen, in Beieren of in Duitsland.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Bischofswiesen. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Van dit object is geen omschrijving
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over de studio 

 • 2,0 van 5
  atraveo-klant Obert schreef
  op 23-04-2018, vakantieperiode: april 2018

  “Het appartement is niet geschikt voor een grote hond, het is kleiner
  TV staat in de smalle keuken - het is niet comfortabel om de hele avond in de stoel te zitten
  Matrassen worden dringend veranderd - u hebt gelijk op de veren, rugproblemen zijn voorgeprogrammeerd
  Schimmel voor het raam in de badkamer
  Tafel op het balkon is te hoog - niet geschikt om te eten” “Het appartement is niet geschikt voor een grote hond, het is kleiner
  TV staat in de smalle keuken - het is niet comfortabel om de hele avond in de stoel te zitten
  Matrassen worden dringend veranderd - u hebt gelijk op de veren, rugproblemen zijn voorgeprogrammeerd
  Schimmel voor het raam in de badkamer
  Tafel op het balkon is te hoog - niet geschikt om te eten” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • Een gast schreef
  op 20-07-2017, vakantieperiode: juli 2017

  “Het 2-persoons appartement ligt buitenaf en was alleen dankzij ons goede navigatiesysteem te vinden.

  Gelijk bij aankomst al alles af afrekenen maakte op mij geen erg welkome indruk.

  De hoge (open) buitentrap is lastig voor mensen die niet goed ter been zijn en niet alle honden willen of kunnen met zo’n open trap omgaan.

  Op de (beeldbuis) TV in de keuken waren meestal maar twee zenders te zien. De vermelde stereo-installatie hebben wij niet kunnen vinden.

  Het koffiezet-apparaat voor 12 (!) personen, wat niet helemaal heel was, nam samen met de 1,7 liter waterkoker heel wat ruimte in en konden niet samen tegelijk op de zeer kleine aanrecht.

  Aan de keuken inventaris ontbrak ook het een en ander geen opschep bestek, geen citruspers, fruit schillen met een broodmes is lastig, verder een vuil afwasborsteltje en van de pannen had er maar één een deksel, enz. enz.

  De € 50,- voor het schoonmaken van dit erg kleine appartement vind ik behoorlijk aan de prijs en heb ik elders wel anders meegemaakt.

  Kortom het Berchtesgadenland is prachtig maar dit appartement is wat ons betreft beslist geen “Belle villa”.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 08-07-2017, vakantieperiode: juni 2017

  “Leuke accommodatie, gelegen in een rustige, boomrijke omgeving nabij een meertje waar de lokale bevolking sporadisch kleinschalig komt zwemmen. Er is wel een eerder beperkte openbare busdienst beschikbaar naar de centrumstad Berchtesgaden toe (gratis met de aangeboden klantenkaart), doch het beschikken over een eigen voertuig is hier wel aangewezen voor vlotte verplaatsing. De gemeente Bischofswiesen zelf stelt quasi niets voor naar toeristische highlights toe. Hiervoor dien je terecht in de buurgemeente Berchtesgaden (ook te voet bereikbaar via een wandelpad reken op circa 1 uur).”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 10-05-2017, vakantieperiode: april 2017

  “Zeer mooi en rustig appartement. Alles met de verhuurder werkte prima. We zijn erg blij om terug te komen.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 16-11-2015, vakantieperiode: oktober 2015

  “comfortabel en voldoende ingericht appartement, dat net zo groot genoeg voor ons was (gezin 2 volwassenen 1 kind). Rustige locatie en goede vervoersverbindingen (bushalte richting Berchtesgaden, in ongeveer 5 tot 10 minuten lopen). Zeer vriendelijke huisbaas. We kijken uit naar ons volgende verblijf.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG