Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 793265

Studio voor max. 1 persoon
Analipsi, Kreta (noordkust Kreta), Griekenland

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Analipsi, op Kreta of in Griekenland.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Analipsi. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Van dit object is geen omschrijving
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over de studio 

 • 4,0 van 5
  atraveo-klant Oliver B. schreef
  op 28-08-2014, vakantieperiode: augustus 2014

  “Het huis is zeer schoon en de apparatuur komt overeen met de Grieks faillissement. De keuken is een beetje bestelling tot ontvangst, maar twee badkamers zijn beschikbaar. Een barbecue, een prachtig zonneterras en voldoende handdoeken beschikbaar. Conditioners zijn goed en kan optioneel worden geboekt.
  Een kleine supermarkt is in Fußdistanz. Een belangrijk nadeel is dat het object onder de vliegroute.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 06-08-2014, vakantieperiode: augustus 2013

  “Goede faciliteiten, airconditioning is optioneel lokaal geboekt met dit (10 € / dag). Locatie rustig en slechts 5 - 10 minuten naar het strand. Een barbecue is beschikbaar, kan voedsel worden gekocht in het dorp. Nadeel: Zwembad is beschikbaar, maar zal worden gebruikt door alle partijen. Bij ons is de waterpomp was mislukt, dus het water was groen in plaats van duidelijk.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 17-02-2012, vakantieperiode: juli 2011

  “Zeer aan te bevelen.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal