Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 779069

Studio voor max. 8 personen
Oostende, Vlaanderen (provincie West-Vlaanderen), België

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Oostende, in Vlaanderen of in België.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Oostende. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Dit prachtige, direct aan de boulevard van Oostende gelegen hoekappartement is gesitueerd op de zevende verdieping. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor een geweldig uitzicht over het strand en de zee. Hier is het dus heerlijk vertoeven.

Oostende is een levendige badplaats en biedt veel vertier voor jong en oud.
In het gezellige centrum vind je veel restaurants met typische streekproducten, leuke winkels en gezellige cafés. Maar je kunt hier ook wandelen, fietsen of leuke boottochten maken.

In het hoogseizoen zijn er allerlei evenementen in en om Oostende, maar ook in het laagseizoen kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan het casino van Oostende, het Noordzeeaquarium of Ford Napoleon. Wanneer je een kijkje wilt nemen in een andere kustplaats, kun je de bekende kusttram nemen (halte ca. 300 m). Een aanrader!

Maar ook het historische Brugge (circa 25 km) en het prachtige polderlandschap daartussen zijn zeer zeker de moeite waard. Kinderen zullen zich prima vermaken in Plopsaland De Panne, dat op slechts een half uurtje rijden is gelegen.
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over de studio 

 • 4,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 19-05-2012, vakantieperiode: mei 2012

  “zeer mooi appartement, maar de renovaties isn 'niet was afgerond
  twee slaapkamers zonder deur .... totaal gebrek aan afval
  veel gerechten maar miste elementaire keukengerei ....” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Frans vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • Een gast schreef
  op 22-08-2016, vakantieperiode: augustus 2016

  “Het doorgegeven adres was verkeerd. En dus ook de ook de beschrijving van het appartement. In de beschrijving stond dat er enkel twee persoonsbedden stonden. In de praktijk stonden er er vier éénpersoonbedden! Nogal lastig als ge enkel beddengoed voor tweepersoonsbedden mee hebt (”

  Bron: @Leisure BR B.V.
 • Een gast schreef
  op 13-05-2015, vakantieperiode: mei 2015

  “Mooi appartement met prachtig zicht, goed uitgerust. Aanrader!”

  Bron: @Leisure BR B.V.
 • Een gast schreef
  op 05-05-2014, vakantieperiode: april 2014

  “zeer Vonnes vakantie met familie en vrienden. Alleen kleine nadeel paar gerechten voor 8 personen” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Frans vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: @Leisure BR B.V.
 • Een gast schreef
  op 02-10-2013, vakantieperiode: september 2013

  “We hebben een geweldig weekend gehad met het hele gezin.”

  Bron: @Leisure BR B.V.