Inloggen
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 763438

Appartement voor max. 7 personen
Savudrija, Istrië (Istrische Riviera), Kroatië

2,5 van 5 (2 klantenbeoordelingen)
 • uw vakantieappartement
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het appartement ligt in Savudrija. De plaats wordt op de kaart weergegeven. Daar vindt u ook de markering van de locatie van het appartement. Onder voorbehoud: doorslaggevend zijn de omschrijvingstekst en de aanreisinformatie, waar het adres van het appartement een onderdeel van is.
Over dit object is een omschrijving alleen in de volgende talen beschikbaar:
Aus dem Apartment ins Meer

Das Apartmenthaus Valdepian in Savudrija stellt 1 Apartmens bereit. Obwohl das Haus selber etwas außerhalb der Stadt liegt, ist die Lage von Valdepian ein wahrer „Hattrick“ - vor dem Haus liegt der Strand, um das Haus gibt es viel Grün und Parkplätze stehen auch direkt vor dem Haus! Die Apartments sind für große Familien geeignet, und in der Nähe steht auch der Leuchtturm von Savudrija - das Symbol dieses Ortes. Da das Meer nur wenige Meter vom Haus entfernt ist, werden Sie das Gefühl haben, als ob Sie einen Privatstrand direkt in Ihrem Hof haben.

Aus dem Apartment ins Meer

Das Apartmenthaus Valdepian in Savudrija stellt 3 Apartments bereit. Obwohl das Haus selber etwas außerhalb der Stadt liegt, ist die Lage von Valdepian ein wahrer „Hattrick“ - vor dem Haus liegt der Strand, um das Haus gibt es viel Grün und Parkplätze stehen auch direkt vor dem Haus! Die Apartments sind für große Familien geeignet, und in der Nähe steht auch der Leuchtturm von Savudrija - das Symbol dieses Ortes. Da das Meer nur wenige Meter vom Haus entfernt ist, werden Sie das Gefühl haben, als ob Sie einen Privatstrand direkt in Ihrem Hof haben.

Huisinformatie

 • Ca. 90 m²
 • 7 personen
 • 3 slaapkamers
 • 1 badkamer

Faciliteiten

Woonbereik

 • digitale tv

Keuken

 • kookplaat
 • koelkast
 • magnetron

Badkamer/Toilet

 • ligbad

Overige

 • airconditioning
 • huisdieren zijn toegestaan (op aanvraag)
 • wasmachine
 • wifi

Buitenbereik

 • balkon

Bijzonderheid bij dit object

 • parkeerplaats
 • uitzicht op zee
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
 • maximaal 7 personen incl. kinderen  
  Huisdier op aanvraag    
Verder naar boeking
Toeristenbelasting en borg: toeristenbelasting ca. EUR 1,40 per persoon / per dag (verplicht, ter plaatse te betalen, Belasting) (01-01-2020 t/m 31-12-2023), waarborgsom EUR 50,00 (verplicht, ter plaatse te betalen, Deposit) (01-01-2020 t/m 31-12-2023)

Dat schreven klanten over het appartement 

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 28-02-2015, vakantieperiode: juli 2013

  “Plus: Ideale locatie een paar meter van de zee en de mogelijkheid om de hele dag te stoppen in de schaduw van pijnbomen. Voldoende rust tijdens de dag en 's nachts. Door middel van drie aparte kamers, is de huisvesting voor zes mensen altijd gegeven. De uitschuifbare bedden bieden slechts beperkte comfort voor 2 meer mensen. Perfect het terras beschikbaar is, naast een geweldig uitzicht op zee, dat volledig kan worden afgesloten. De airconditioning in de woonkamer is voldoende. De gastronomie en de winkels liggen op loopafstand. Prijs / kwaliteit is goed.
  Minus: Verschillende benodigde reparaties (douche kop attachment, stoelen) vanaf de zomer 2013 niet hebben uitgevoerd in augustus 2014 zijn uitgevoerd - anders schoon.” “Plus: Ideale locatie een paar meter van de zee en de mogelijkheid om de hele dag te stoppen in de schaduw van pijnbomen. Voldoende rust tijdens de dag en 's nachts. Door middel van drie aparte kamers, is de huisvesting voor zes mensen altijd gegeven. De uitschuifbare bedden bieden slechts beperkte comfort voor 2 meer mensen. Perfect het terras beschikbaar is, naast een geweldig uitzicht op zee, dat volledig kan worden afgesloten. De airconditioning in de woonkamer is voldoende. De gastronomie en de winkels liggen op loopafstand. Prijs / kwaliteit is goed.
  Minus: Verschillende benodigde reparaties (douche kop attachment, stoelen) vanaf de zomer 2013 niet hebben uitgevoerd in augustus 2014 zijn uitgevoerd - anders schoon.” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 2,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 10-06-2011, vakantieperiode: juni 2011

  “Bedriegen de foto's van het huis. Het wordt alleen getoond aan de zeezijde van de ingang aan de achterkant leidt tot een ongepaste doorgaande weg met veel verkeer voor gezinnen met kinderen. Zoals beschreven, de zee ligt op 20 meter afstand, maar om te gaan zeer gevaarlijk omdat enorme rotsen ongeveer 40 cm onder het wateroppervlak zijn zeer moeilijk op te sporen, en een grote kans op letsel. Niet geschikt voor 8 personen (volwassenen), het bad bestaat uit een oude bad met douche gordijn, een wastafel met spiegel geen opslagruimte en een toilet -. Het appartement zelfs 6 Er is een extra toilet, maar we hebben niet uit hoe we dit moeten gebruiken als de klep niet volledig open. In de keuken zijn er slechts twee kookplaten, geen koffiezetapparaat, maar magnetron is beschikbaar, maar we hoefden niet in gebruik is. Over het geheel genomen, een flop!” “Bedriegen de foto's van het huis. Het wordt alleen getoond aan de zeezijde van de ingang aan de achterkant leidt tot een ongepaste doorgaande weg met veel verkeer voor gezinnen met kinderen. Zoals beschreven, de zee ligt op 20 meter afstand, maar om te gaan zeer gevaarlijk omdat enorme rotsen ongeveer 40 cm onder het wateroppervlak zijn zeer moeilijk op te sporen, en een grote kans op letsel. Niet geschikt voor 8 personen (volwassenen), het bad bestaat uit een oude bad met douche gordijn, een wastafel met spiegel geen opslagruimte en een toilet -. Het appartement zelfs 6 Er is een extra toilet, maar we hebben niet uit hoe we dit moeten gebruiken als de klep niet volledig open. In de keuken zijn er slechts twee kookplaten, geen koffiezetapparaat, maar magnetron is beschikbaar, maar we hoefden niet in gebruik is. Over het geheel genomen, een flop!” Commentaar van atraveo: Wir haben die Bewertung zur Qualitätskontrolle an den Anbieter weitergeleitet. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal