Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 10-14 uur
Actuele Reisinformatie
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 68719

Vakantiehuis voor max. 8 personen
Aubel, Wallonië, (provincie Luik), België

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Aubel, in Wallonië of in België.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Aubel. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
In het hart van "het land van Aubel" ligt in een klein charmant dorpje deze schitterende met smaak gerenoveerde boerderij (135 m2) die zijn originaliteit en verschillende niveaus behouden heeft.

Dit lieflijke dorpje gaat verloren in al het prachtige natuurschoon van de Belgische Ardennen. De rustige omgeving leent zich perfect voor schitterende wandelingen, mountainbiketochten en tochten te paard. In de buurt bezoek je mooie steden in de regio Namen en Luik, waar je heerlijk kunt winkelen en de cultuur van de steden kunt bekijken.

Het zwembad is geopend van 10:00 - 12:00 en van 14:00 - 16:00
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Huurlicentie: 3 épis
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • Een gast schreef
  op 25-08-2019, vakantieperiode: augustus 2019

  “bij aankomst kun je door de poort naar de voorkant van het huis. daar hangt een sleutelkastje. maar bij ons zat de sleutel in de deur. ik was daar met mijn 3 kinderen van 21, 19 en 16 jaar. Het huis was van oorsprong een stal met een put voor de deur van 40 meter diepte (niet meer in gebruik), wat omgebouwd is tot een huis waar veel mensen in kunnen slapen. ik zou zeggen max 4 volwassenen en 3 kinderen ook al zijn er meer (wat harde) bedden. er is een grote (wel koude) keuken met voldoende ruimte aan tafel. we hebben de open haard gebruikt (je betaalt voor het hout). er is een badkamer boven. de eigenaar gaf aan dat die dit jaar verbouwd gaat worden. en er is een douchecabine met wc beneden. het is een prachtig en bijzonder huis. maar er moet wel wat onderhoud aan gepleegd worden. wanneer je de (zeer vriendelijke) eigenaar belt, komt ze gelijk en probeert ze het probleem op te lossen. er is wifi (code op de plank onder de tv) en het zwembad is de hele dag te gebruiken. ondanks wat er op de site staat. het huis ernaast wordt ook verhuurd. daarmee gebruik je samen het zwembad. tijdens onze week was er een dorpsfeest met harde muziek tot laat. dus let daarop. er ligt een boek met wat er allemaal in de buurt te doen is. we vonden de omgeving echt super. je bent helemaal in de natuur. we hebben een wandelroute gedaan, zijn naar de abdij van Val Dieu geweest en werden daar bij een nonnerij aan de overkant uitgenodigd in hun kapel, maar we zijn ook o.a. naar luik, maastricht en valkenburg geweest. alles is binnen een half uurtje te rijden. boodschappen kun je in aubel doen bij de carrefour. wanneer je van de natuur houdt, geen 5 sterren verwacht en een verblijf in een uniek huisje wil, dan is dit een aanrader. wij hebben het hier heerlijk gehad.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 04-08-2019, vakantieperiode: juli 2019

  “Een leuke gite met voldoende slaapruimte en ingerichte keuken,

  Wifi is ook aanwezig als ook Nederlandse TV, omgeving is erg mooi met leuke plaatsen in de buurt als Spa en COO”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 20-11-2018, vakantieperiode: november 2018

  “Omgeving heel mooi voor een wandeling. Ook leuk dat er een mooie oude abdij vlakbij is waar ook een brouwerij in is gevestigd”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 27-07-2018, vakantieperiode: juli 2018

  “Rommelige accommodatie, geen apparte slaapkamers alles open!! Diverse lichten defect achterstallig onderhoud tuin een rommel geen aanrader!! omgeving wel pergect”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 21-07-2018, vakantieperiode: juli 2018

  “Mooie omgeving, leuke uitstapjes te maken. Huisje ligt in mooie rustige omgeving. Het zwembad in de tuin hebben we met zijn allen vaak gebruikt.”

  Bron: Belvilla AG