Inloggen
+++ COVID-19: Information on the current situation +++

Dear customers, we understand that you have a lot of questions right now and we will try to help you in the best possible way. In order to be able to process the changes of your already made bookings, we need all available colleagues and therefore we will stop our telephone availability until further notice. Please send an e-mail to customerservice@atraveo.com. Our service team will prioritize the urgent cases and will contact you as soon as possible!
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 668803
+ 1 accommodatie

Appartement voor max. 4 personen
Mandre, Pag (Midden-Pag), Kroatië

3,6 van 5 (7 klantenbeoordelingen)
 • uw vakantieappartement
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het appartement ligt in Mandre. De plaats wordt op de kaart weergegeven. Daar vindt u ook de markering van de locatie van het appartement. Onder voorbehoud: doorslaggevend zijn de omschrijvingstekst en de aanreisinformatie, waar het adres van het appartement een onderdeel van is.
In dit object heeft u gratis internet toegang The property does not have a private yard. Dit huis heeft een parkeerplaats maar deze moet van tevoren aangevraagd worden. Er is een bootaanlegplaats waar alle gasten gebruik van mogen maken. In de buurt van de woning bevinden zich: Winkel, Appotheek, Pin automaat, Restaurant. Op meer dan een kilometer afstand zijn: Eerste Hulp (EHBO), Night club, Centrum.

Appartement can accommodate 4 guests. Beds are situated in 1 sleeping rooms, but also in the living room, within 31m2. Guests can enjoy a sea view from the private terrace. Food can be prepared using barbecue which is shared with other guests too. In de accommodatie kunt u tegen betaling een huisdier meebrengen.

ROOMS AND BEDS
Woonkamer (6 m2): Zitbank (2)
Eetkamer (6 m2)
Slaapkamer (13 m2): Tweepersoonsbed (2)
Keuken (3 m2): Standaarduitrusting: Koelkast, Fornuis, Wasbak
Badkamer (3 m2): Douche-bad
Terras (15 m2): Uitzicht op zee, Bescherming tegen de zon, Access from: Eetkamer

AMENITIES
Parkeerplaats (Aantal parkeerplaatsen: 5, Afstand tot het object: In de tuin), Barbeque (gezamelijk), WiFi Internet, Bootaanlegplaats (Afstand tot het object: 30 m, Type aanlegplaats: boei)

LOCATION AND ACCESS
Het object bevindt zich naast de locale weg
Tussen het object en het strand loopt een lokale weg
Aantal treden van het object tot aan het strand: 35
Bereikbaar met de auto: Ja
Het object bevindt zich op een relatief rustige plek.
Object is gedeeltelijk omringt door planten

Huisinformatie

 • Ca. 46 m²
 • 4 personen
 • 1 slaapkamer
 • 1 badkamer

Afstanden (hemelsbreedte)

 • bars/clubs/uitgaan ca. 12 km
 • zee ca. 25 m
 • plaats ca. 13 km
 • café/restaurant ca. 230 m
 • strand ca. 40 m

Faciliteiten

Overige

 • huisdieren zijn toegestaan (max. 1)
 • internet

Buitenbereik

 • barbecue
 • terras

Bijzonderheid bij dit object

 • parkeerplaats
 • uitzicht op zee
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
 • maximaal 4 personen incl. kinderen  
  maximaal 1 huisdier    
Verder naar boeking
Toeristenbelasting en borg: toeristenbelasting inclusief, waarborgsom geen

Dat schreven klanten over het appartement 

 • 3,0 van 5
  atraveo-klant Familie Löser schreef
  op 22-08-2015, vakantieperiode: augustus 2015

  “Het appartement vonden we in een schone toestand. Het ligt heel dicht bij het water en dat is geweldig. De slaapkamer en keuken met slapen zijn van de grootte was goed. De badkamer is een beetje klein, met name de douche. De keuken apparatuur is zeer sporadisch. In plaats van koffie, was er een koffiefilter jug ​​ (die was gescheurd). Glazen, borden, kopjes en bestek waren van "elk dorp een hond ". Dus allemaal verschillend. Op 3 potten was er een deksel die alleen past op een pot. Airconditioning niet bestond en ook dat vonden we bijzonder verontrustend. Ondanks de opening van alle ramen en de deur, er was geen ontwerp en dus het was ongelooflijk warm in de nacht in het appartement. De open terras (ingang naar het appartement naast de deur - we niet willen) was erg groot en met een prachtig uitzicht op zee. Het internet, dat we extra om het had geboekt was niet in ons appartement of op het terras. We moesten naar beneden gaan en ons vragen voor de balkons van de andere appartementen voor toeristische informatie "Sara ". Ondanks de vele kritiek hield ons echt de feestdagen. U kunt zelfs een kleine boot en de hele dag zeilen over de zee te huren. Het restaurant "PORAT " ligt direct naast het appartement en twee anderen zijn zeer eenvoudig te voet te bereiken, net als de consument.

  We waren al heel vaak op vakantie in Kroatië op verschillende plaatsen en hebben dus veel te vergelijken met. Wij vinden de prijs van 1.491,00 € voor 3 weken voor deze vakantiewoning te duur. Moet de eigenaar zorgen voor het veilig parkeren van auto's in zijn klasse soms. Onze auto had na de vakantie een deuk en krassen tot op het metaal.” “Het appartement vonden we in een schone toestand. Het ligt heel dicht bij het water en dat is geweldig. De slaapkamer en keuken met slapen zijn van de grootte was goed. De badkamer is een beetje klein, met name de douche. De keuken apparatuur is zeer sporadisch. In plaats van koffie, was er een koffiefilter jug ​​ (die was gescheurd). Glazen, borden, kopjes en bestek waren van "elk dorp een hond ". Dus allemaal verschillend. Op 3 potten was er een deksel die alleen past op een pot. Airconditioning niet bestond en ook dat vonden we bijzonder verontrustend. Ondanks de opening van alle ramen en de deur, er was geen ontwerp en dus het was ongelooflijk warm in de nacht in het appartement. De open terras (ingang naar het appartement naast de deur - we niet willen) was erg groot en met een prachtig uitzicht op zee. Het internet, dat we extra om het had geboekt was niet in ons appartement of op het terras. We moesten naar beneden gaan en ons vragen voor de balkons van de andere appartementen voor toeristische informatie "Sara ". Ondanks de vele kritiek hield ons echt de feestdagen. U kunt zelfs een kleine boot en de hele dag zeilen over de zee te huren. Het restaurant "PORAT " ligt direct naast het appartement en twee anderen zijn zeer eenvoudig te voet te bereiken, net als de consument.

  We waren al heel vaak op vakantie in Kroatië op verschillende plaatsen en hebben dus veel te vergelijken met. Wij vinden de prijs van 1.491,00 € voor 3 weken voor deze vakantiewoning te duur. Moet de eigenaar zorgen voor het veilig parkeren van auto's in zijn klasse soms. Onze auto had na de vakantie een deuk en krassen tot op het metaal.” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 3,0 van 5
  Een gast schreef
  op 25-08-2019, vakantieperiode: augustus 2019

  “:)” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Italiaans vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Adriatic.hr d.o.o.
 • 5,0 van 5
  Een gast schreef
  op 29-07-2019, vakantieperiode: juli 2019

  “Super plek met perfect uitzicht op zee :)” De klantenbeoordeling is machinaal vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Adriatic.hr d.o.o.
 • 3,0 van 5
  Een gast schreef
  op 14-07-2019, vakantieperiode: juli 2019

  “8)” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Adriatic.hr d.o.o.
 • 4,0 van 5
  Een gast schreef
  op 02-08-2017, vakantieperiode: juli 2017

  “De in de afbeelding getoonde bank zou een dekenmatras verdienen, oké! : P” De klantenbeoordeling is machinaal vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Adriatic.hr d.o.o.
Appartement voor max. 4 personen, ca. 47 m², 2 Slaapkamers
vanaf
EUR 411 / week