Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 645977

Vakantiehuis voor max. 16 personen
Bourgondië, Frankrijk

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Mercurey, in Bourgondië of in Frankrijk.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Mercurey. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Château du Clos Tonnerre in de stijl Haussmann, is zeer luxueus gerestaureerd en staat in Mercurey. U vindt dit gerenomeerde wijndorp in de zuidelijke Bourgogne 14 km ten noordwesten van Chalon-sur-Saone en 30 km ten zuidwesten van Beaune. Het kasteel beschikt over een verzorgde tuin (4000 m2) met een verwarmd zwembad, buitenzithoek, tuinchalet met buitenkeuken en een schitterend uitzicht over de wijnvelden. 8 slaapkamers, ieder met eigen badkamer, een fitnesszaal, een sauna, een eetkamer en een salon met een indrukwekkende 19e eeuwse wandschildering dragen bij aan uw droomvakantie. Internet Wifi, HD KTV (met Franse en enkele Europese zenders), DVD-spelers en Playstation met diverse spelletjes zijn inbegrepen. Verder beschikt u over een poolbiljart, een wintertuin in de serre en een eigen bibliotheek met boeken, lectuur en gezelschapspellen. De 2 VIP slaapkamers beschikken over een Full HD KTV. De éénpers. bedden zijn te koppelen tot tweepers. bed. De douche in de kelder en in de slaapkamer op de 1ste etage zijn massagedouches. Mocht u deze heerlijk plek toch willen verlaten dan behoren dagtrips naar Beaune en Dijon zeker tot de mogelijkheden. Een chef-kok kan voor u ter plaatse éénmalig of regelmatig maaltijden bereiden (Niet inbegrepen. Ter plaatse overleggen en afrekenen). De salon kan op eenvoudige wijze worden getransformeerd in vergader- of conferentiezaal. Het maximaal aantal toegestane personen Château du Clos Tonnerre is 16. Het verwarmde zwembad (van 10 x 5 m) is geopend van 1 april tot en met 31 oktober.
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.
Vakantiehuis voor max. 6 volwassenen + 2 kinderen op Kreta
vanaf
EUR 5.289 / week
Appartement voor max. 4 volwassenen + 2 kinderen aan de Duitse Oostzeekust
vanaf
EUR 399 / week
Vakantiehuis voor max. 10 volwassenen + 2 kinderen op Kreta
vanaf
EUR 3.469 / week
Appartement voor max. 4 personen aan de Costa Brava
vanaf
EUR 442 / week
Appartement voor max. 4 personen in de Toscane
vanaf
EUR 526 / week
Appartement voor max. 4 personen in Tirol
vanaf
EUR 328 / week
Vakantiehuis voor max. 8 personen in Moravië
vanaf
EUR 812 / week
Vakantiehuis voor max. 8 personen in de Região Norte
vanaf
EUR 483 / week
Appartement voor max. 6 personen aan de Duitse Oostzeekust
vanaf
EUR 571 / week
Kamer voor max. 2 personen in het Zwarte Woud
vanaf
EUR 945 / week