Inloggen
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 6313

Studio voor max. 1 persoon
Bottnaryd, Småland (Jönköpings län), Zweden

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Bottnaryd, in Zuid-Zweden of in Zweden.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Bottnaryd. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Van dit object is geen omschrijving

Dat schreven klanten over de studio 

 • 2,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 26-08-2016, vakantieperiode: juli 2016

  “Positief: geweldige locatie, direct aan het meer! Aardig, behulpzaam hospita.
  Negatief: klein huis, slechts één kamer plus serre, oude meubels, zeer ongemakkelijke bedden, sommige hebben een meer grondige reiniging kan worden uitgevoerd.”

  Commentaar van atraveo:
  Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  atraveo-klant Nicola B. schreef
  op 19-06-2011, vakantieperiode: juni 2011

  “Het huis is prachtig gelegen op een kalm meer. Het is zeer mooi ingericht en goed uitgerust met meubilair en servies. In het bijzonder, de wintertuin en het terras zijn prachtig. Het is zeker de prijs waard en slechts bevelen. Het contact met de eigenaar was erg leuk en ongecompliceerd.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal