Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 10-14 uur
Actuele Reisinformatie
Current information on Germany: Ban on tourist overnight stays from November 2nd to 30th, 2020
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 5607

Appartement voor max. 4 personen
Orta San Giulio, Ortameer, Italië

3,0 van 5 (2 klantenbeoordelingen)
 • uw vakantieappartement
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het appartement ligt in Orta San Giulio. De plaats wordt op de kaart weergegeven. Daar vindt u ook de markering van de locatie van het appartement. Onder voorbehoud: doorslaggevend zijn de omschrijvingstekst en de aanreisinformatie, waar het adres van het appartement een onderdeel van is.
Karakteristiek huis gelegen in het middeleeuwse deel van Orta (autovrij). Oud appartementencomplex "Mansarda". In het centrum van de stad, 50 m van het meer, in een voetgangerszone. Toegangsweg tot 400 m voor aan het huis. Openbare parkeerplaatsen 500 m extra. Winkel, levensmiddelenwinkel 100 m, restaurant, bar 30 m. Let op: geen lift.Appartement 2-kamers 60 m2 op de 3e verdieping. Doelmatig ingericht: woon-/eetkamer met TV. 1 2-pers. kamer met douche/bidet/WC. Open galerij met afgeschuinde daken met 1 2-pers bed. Kleine kookhoek (4-pits kookplaat). Gas-verwarming (extra). Verwarming alleen beschikbaar van 15.10. tot 15.04. Uitzicht op de plaats. Panoramisch uitzich op het historisch centrum.

Huisinformatie

 • Ca. 60 m²
 • 4 personen
 • vrijstaand
 • 1 slaapkamer
 • 1 badkamer

Afstanden (hemelsbreedte)

 • vliegveld ca. 1 m
 • plaats ca. 1 m
 • meer ca. 50 m
 • water (zee, meer enz.) ca. 50 m

Faciliteiten

Woonbereik

 • tv

Badkamer/Toilet

 • douche
 • toilet

Overige

 • huisdieren zijn toegestaan (max. 1)

Alles uitbreiden

* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
 • maximaal 4 personen incl. kinderen  
  maximaal 1 huisdier    
Verder naar boeking
Op verzoek bij te boeken: verwarmingskosten naar verbruik () (01-01-2020 t/m 31-12-2023), kinderbedje EUR 25,00 per week (ter plaatse te betalen, moet besteld worden, ) (01-01-2020 t/m 31-12-2023)
Toeristenbelasting en borg: toeristenbelasting ca. EUR 0,50 per persoon / per dag (verplicht, ter plaatse te betalen, ) (01-01-2020 t/m 31-12-2023), waarborgsom EUR 200,00 (verplicht, ter plaatse te betalen, ) (01-01-2020 t/m 31-12-2023)

Dat schreven klanten over het appartement 

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 07-07-2011, vakantieperiode: juni 2011

  “Mooi, charmant appartement met een huiselijke sfeer en goede faciliteiten, maar onpraktisch ingedeeld; een echte woonkamer ontbreekt. Het appartement is gelegen midden in het leven. De keuken - zeer klein, niet per se erg schoon, met een kleine koelkast - heeft een raam in de richting van het meer. Hier hoor je (erg prettig voor ons) de muziek uit de naburige "Café Jazz ". De master bedroom is gelegen aan de hoofdstraat van de stad, de Via Olina, de geluiden van voorbijgangers te trekken grotendeels omhoog. Het dorp is autovrij, maar het tegendeel is het 's ochtends restaurant benodigdheden, verwijderd van het afval, en in het bijzonder afvalinzameling (glas) is niet te missen. De locatie op de derde verdieping onder het dak betekent ook dat het warm bij warm weer kan zijn, ook al laat de ramen open te vegen. In een snuifje, de brede Sims ook dienen als een balkon aan het slaapkamerraam. WLAN 's alleen in de hal van het hotel tegenover het appartement behoort.” “Mooi, charmant appartement met een huiselijke sfeer en goede faciliteiten, maar onpraktisch ingedeeld; een echte woonkamer ontbreekt. Het appartement is gelegen midden in het leven. De keuken - zeer klein, niet per se erg schoon, met een kleine koelkast - heeft een raam in de richting van het meer. Hier hoor je (erg prettig voor ons) de muziek uit de naburige "Café Jazz ". De master bedroom is gelegen aan de hoofdstraat van de stad, de Via Olina, de geluiden van voorbijgangers te trekken grotendeels omhoog. Het dorp is autovrij, maar het tegendeel is het 's ochtends restaurant benodigdheden, verwijderd van het afval, en in het bijzonder afvalinzameling (glas) is niet te missen. De locatie op de derde verdieping onder het dak betekent ook dat het warm bij warm weer kan zijn, ook al laat de ramen open te vegen. In een snuifje, de brede Sims ook dienen als een balkon aan het slaapkamerraam. WLAN 's alleen in de hal van het hotel tegenover het appartement behoort.” Commentaar van atraveo: Wir haben die Bewertung zur Qualitätskontrolle an den Anbieter weitergeleitet. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 12-09-2004, vakantieperiode: augustus 2004

  “We waren nogal teleurgesteld door de prijs / prestatie verhouding. Noch balkon noch troost dit appartement. Bovendien is het niet rustig, maar geen auto's varen (zeer luid). We hadden veel betere appartementen voor dezelfde prijs. In de toekomst zullen we terug te gaan via een reisbureau, waar de appartementen bezocht.” “We waren nogal teleurgesteld door de prijs / prestatie verhouding. Noch balkon noch troost dit appartement. Bovendien is het niet rustig, maar geen auto's varen (zeer luid). We hadden veel betere appartementen voor dezelfde prijs. In de toekomst zullen we terug te gaan via een reisbureau, waar de appartementen bezocht.” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder. De beoordeling over de plaats is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal