Inloggen
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 495382

Vakantiehuis voor max. 45 personen
Villers-Saint-Gertrude, Wallonië (provincie Luxemburg), België

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Villers-Saint-Gertrude, in Wallonië of in België.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Villers-Saint-Gertrude. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Deze zeer ruime groepswoning staat op een camping, maar is geheel afzonderlijk te huur. In de grote eetruimte is er veel aandacht aan besteed om het gezellig te maken en dat is uitstekend gelukt: bij binnenkomst overvalt je direct het gevoel thuis te komen. Als het mooi weer is kun je met zijn allen eten of een drankje nuttigen op het grote privé-terras. Mocht je geen zin hebben om zelf te koken, dan kun je gebruik maken van het aanpalende restaurant. De enthousiaste eigenaars hiervan, die ook je gastheer en -vrouw van de woning zijn, zullen je met alle liefde een pizza of iets anders voorschotelen. Op verzoek kan er zelfs een buffet verzorgd worden. Met name 's winters biedt deze met veel hout ingerichte ruimte letterlijk en figuurlijk een warme ambiance, bijvoorbeeld ook voor een afzakkertje. Voor kinderen is het leuk dat de speeltoestellen en de trampoline van de camping gebruikt mogen worden. En ook de visvijver en de petanquebaan zijn voor je beschikbaar.

In de nabijheid is er veel moois. Natuurlijk de natuur die tot wandelingen en fietstochten uitnodigt, maar ook het beroemde, middeleeuwse Durbuy met zijn winkeltjes en restaurants.

Bezoek aan Durbuy, La Roche
Zondagsmarkt Bomal

Outdooractiviteiten
Mooie wandelroutes
Ideaal voor MTB
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • Een gast schreef
  op 31-10-2018, vakantieperiode: oktober 2018

  “- oud huis

  - vriendelijke eigenaar

  - heel koud

  - goed voor scoutskampen e.d. maar niet voor families met kleine kids

  - mooie omgeving

  - keuken te weinig voorzieningen voor zon groep”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 16-10-2018, vakantieperiode: oktober 2018

  “Een warm welkom, aangevuld met enkele consumpties, uit eigen budget, de vrijheid om het huis te kunnen checken en tegelijkertijd van de camping dat aangrenzend is”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 11-04-2017, vakantieperiode: april 2017

  “Het was super als familie verblijf, iedereen kon er tot rust komen en de kinderen konden naar hartenlust spelen op de camping. Alleen de douches waren wat moeilijk te gebruiken met kinderen. Verder uiterst vriendelijke uitbaters, rustige buurt, perfecte service. Echt een aanrader aangezien er nog heel wat plannen waren om het in de toekomst nog te verbeteren. Het huis was nog maar pas in hun bezit. Dat wordt dus top!”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 30-11-2016, vakantieperiode: november 2016

  “Goed gelegen, en vrij ruim.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 17-05-2016, vakantieperiode: mei 2016

  “Met een aantal leerlingen hier een paar dagen doorgebracht. De herberg is mooi gelegen en de eigenaars zijn zeer behulpzaam. Kan dit sterk aanraden voor grote groepen.”

  Bron: Belvilla AG