Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 479870

Vakantiehuis voor max. 4 personen
Lyngså, eiland van Noord-Jutland, Denemarken

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Lyngså, in Jutland of in Denemarken.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Lyngså. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Inrichting: Vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 59 m2 en is gebouwd in 1969. In 2011 ondergingen de vakantiewoning een gedeeltelijke renovatie. Het is toegestaan om 3 huisdieren mee te nemen. Er is daarnaast houtkachel.

Buiten: De vakantiewoning is gelegen op een 5000 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 2400 m. Dichtstbijzijnde winkel 2000 m. Bij de vakantiewoning hoort 20 m² terras. Daarnaast is er een 25 m² groot overdekt terras. Parkeerplaats bij het huis.

Slaapomstandigheden: Er zijn in totaal 2 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 2 slaapplaatsen in tweepersoonsbed. 2 slaapplaatsen in slaapbanken (tweepersoons).

Keuken: De keuken is uitgerust met koelkast Er is 4 elektrische kookplaten, bakoven.

Douche en toilet: Er is 1 badkamer met douchehok en 1 toilet. Er is vloerverwarming in 1 badkamer.

Multimedia: In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Stereo-installatie. CD-speler. Tenminste 4 deense zenders.


Niet-rokers.
Geen jeugdgroepen.
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.