Inloggen
+++ COVID-19: Information on the current situation +++

Dear customers, we understand that you have a lot of questions right now and we will try to help you in the best possible way. In order to be able to process the changes of your already made bookings, we need all available colleagues and therefore we will stop our telephone availability until further notice. Please send an e-mail to customerservice@atraveo.com. Our service team will prioritize the urgent cases and will contact you as soon as possible!
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 459053

Studio voor max. 8 personen
Hofsgrund, Liftverbund Feldberg, Duitsland

Deze studio kan momenteel niet geboekt worden. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Hofsgrund, in het Zwarte Woud of in Duitsland.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
De studio ligt in Hofsgrund. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van de studio zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Van dit object is geen omschrijving
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over de studio 

 • 4,0 van 5
  Een gast schreef
  op 01-08-2012, vakantieperiode: juni 2012

  “Zeer schoon, modern appartement direct aan de skilift en bij de bakker! In de zomer moet je willen vliegen, want de koeien staan ​​direct voor "terras ", dat is eigenlijk niet, zeker niet voor 8 personen. Er is plaats voor max. 5 personen. Helaas was er een paraplu. We miste ook een droogrek. Ook bekend als onbelemmerde we zouden het appartement is niet omdat bij de ingang genaamd 2 stappen moeten worden overwonnen en ook naar het terras is er een paragraaf. Al met al, echter, hadden we een geweldige vakantie” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  atraveo-klant PdeHaas schreef
  op 05-05-2012, vakantieperiode: april 2012

  “Modern ingericht huis van alle gemakken voorzien mooi uitzicht.”