Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 381285

Vakantiehuis voor max. 4 personen
Hastière-par-dela, Wallonië (Maasdal), België

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Hastière-par-dela, in Wallonië of in België.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Hastière-par-dela. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
De in totaal 132 stenen, geschakelde bungalows liggen verspreid over het park. Er wordt onderscheid gemaakt in een 4-pers. bungalow (BE-5541-02) en een 6-pers. bungalow (BE-5541-03). Beide zijn verzorgd ingericht en bestaan uit een begane grond en een mezzanine.Omgeving: Ideale omgeving voor de (actieve) genieter van rust en natuur. U kunt er wandelingen maken, paardrijden, mountainbiken, per kano de maas verkennen en vissen. Aan de andere kant van de Maas vindt u ook een aantal winkeltjes, restaurants en cafés, waar u een lekker terrasje kunt pakken. Op ca. 2,5 km vindt u een openbaar openluchtzwembad.
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 31-07-2018

  “Rustige ligging; gezellig, charmant huisje.

  Wel jammer dat er op het domein geen zwembad/sportmogelijkheden of andere faciliteiten aanwezig
  zijn.” “Rustige ligging; gezellig, charmant huisje.

  Wel jammer dat er op het domein geen zwembad/sportmogelijkheden of andere faciliteiten aanwezig
  zijn.” Commentaar van atraveo: Wij hebben uw beoordeling ter kwaliteitscontrole doorgestuurd naar de aanbieder.

 • 2,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 18-07-2007, vakantieperiode: juli 2007

  “Dus hadden we van onze Feriewohnung echt meer gedacht.
  Het heeft geregend, dat was echt geweldig, schoon noch was het.
  Ik had al gedacht dat je niet nodig veel voor € 195, maar schoon te maken moet al, of zijn ??
  Dus er echt wat veranderd moet worden !!!!!!” “Dus hadden we van onze Feriewohnung echt meer gedacht.
  Het heeft geregend, dat was echt geweldig, schoon noch was het.
  Ik had al gedacht dat je niet nodig veel voor € 195, maar schoon te maken moet al, of zijn ??
  Dus er echt wat veranderd moet worden !!!!!!” Commentaar van atraveo: Wir haben die Meinung zur Qualitätskontrolle an den Anbieter weiter geleitet. De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • Een gast schreef
  op 05-08-2018, vakantieperiode: juli 2018

  “In Juli een Bungalow geboekt bij dit park Via Belvila.  Bij aankomst blijkt het hier te gaan om een zeer oude en vervallen Bungalow. De spinnenwebben hangen nog aan de muren, de bedden vallen uit elkaar als je ze verschuift, hierom afgelopen nacht op de grond geslapen. De muffe lucht zorgt voor hoofdpijn, de vaatwasser is vies en blijkt verstopt te zijn. Kussens zijn vies en lijken al een jaar niet gewassen. Zelf het bad maar schoon gemaakt omdat die niet bruikbaar was. Al het meubilair/servies moet schoon gemaakt worden alvorens gebruik, de deur die nauwelijks op slot kan.. de sleutels die missen van bijv. de badkamer.

  Geen sfeer op het park.  Als alternatief een 6-persoons bungalow aangeboden gekregen, dit was net zo smerig als de 4 persoons.  Kortom, een smerig huis dat onze vakantiepret behoorlijk bedortven heeft.

  Hebben na 1 nacht hier geslapen te hebben besloten om elders onze vakantie voort te zetten.  Zeker niet aan te raden.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 24-05-2018, vakantieperiode: mei 2018

  “Aangekomen moesten we uitkijken naar onze bungalow omdat we de sleutel en het nummer hadden ontvangen, maar het was de eerste x die we kwamen dus moesten we kijken, en toen gingen we zitten met de buren die 3 honden hadden was horror, bij elke passage van 1 persoon of 1 hond blaften ze helemaal niet ontspannend, het positieve is dat hastiere 1 zeer mooie stad is om te ontdekken en 1 restaurant wraak sterk aanbeveelt we kwamen terug als gestrest toen we aankwamen, maar het is niet jouw schuld, maar de honden” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Frans vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 09-01-2016, vakantieperiode: december 2015

  “Puur natuur. Woningen in nood.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

  Bron: Belvilla AG