Inloggen
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1529134

Vakantiehuis voor max. 14 personen
Trou De Bra, Wallonië (Spa-Francorchamps en omgeving), België

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Trou De Bra, in Wallonië of in België.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Trou De Bra. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Aan het eind van een doodlopend weggetje vindt u deze prachtige, gloednieuwe woning. Vanaf de woon- en eetkamer heeft u een mooi uitzicht op de groene omgeving. Het huis beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Er is plaats voor 15 personen: families, vrienden en gezinnen zijn allemaal van harte welkom!

De omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor activiteiten. Houdt u van natuur, dan kunt u gaan wandelen en fietsen. Voor sportieve activiteiten kunt u denken aan kajakken, abseilen, rotsklimmen of, in de winter, langlaufen en skiën. Tot slot kunnen we nog gezellige stadjes als Durbuy en Vielsalm aanraden.

Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht op de bergen. In de winter zijn deze heuvels natuurlijk prachtig wit.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • Een gast schreef
  op 15-10-2019, vakantieperiode: oktober 2019

  “Bij aankomst werden we onmiddellijk gewaarschuwd over de kwade buurman. We moesten opletten met het maken van geluid of de politie zou voor onze deur staan en ons buiten gooien. Het weekend begon dus met een valse noot. We hebben ons goed geamuseerd, maar waren toch vaak op onze hoede.

  Voor alle duidelijkheid: Als je als vriendengroep het huisje huurt en gewoon van plan bent rustige muziek op de achtergrond te zetten en fijn met elkaar te babbelen en lachen, is er niets aan de hand. Het gaf echter geen fijn gevoel.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 08-09-2019, vakantieperiode: augustus 2019

  “Prachtige omgeving! Accomodatie ruim en netjes. Bestek/servies wat karig, bijvoorbeeld geen saladeschaal, geen schaar en kaasschaaf.”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 03-08-2019, vakantieperiode: juli 2019

  “Aankomst was prima geregeld. De accommodatie is mooi en schoon met een prachtig uitzicht. De omgeving is rustgevend!”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 24-05-2019, vakantieperiode: mei 2019

  “Alles was perfect geregeld. Prachtige villa en fantastisch uitzicht. Helemaal niets op aan te merken.”

  Bron: Belvilla AG