Inloggen
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are currently only reachable by phone to a limited extent. You can reach our customer service at +49 211 668878130 Monday to Friday between 10:00 and 12:00 (CET).
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1462917

Vakantiehuis voor max. 8 personen
Luz, Algarve (Lagos en omgeving), Portugal

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Luz, aan de Algarve of in Portugal.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Luz. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Ruime villa voor 8 personen op 2,7 km van Praia da Luz met een privé-zwembad , een heerlijk zonneterras rondom en natuurlijk staan er ligbedden voor u klaar. Lekker luierend in de Portugese zon maakt u de plannen van de dag; een dagje winkelen in Lagos met als afsluiter een diner in één van de vele restaurants? Of toch een dagje toeren langs de prachtige kust met mooie stranden waar de Algarve zo bekend om staat?

Een dagje strand kan natuurlijk ook, dat van Praia da Luz ligt al op 2,7 km.
Natuurliefhebbers gaan juist naar het noorden en ook de surfers zijn daar aan het juiste adres.
Lagos heeft een prachtige boulevard, een pittoresk centrum met restaurants, winkeltjes en cafeetjes. Van het oorspronkelijke een oude vissersdorpje is nog steeds genoeg te zien. De grote jast- en vissershaven heeft vele gezellige restaurantjes en barretjes. Van hieruit kunnen allerlei tochten per boot gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld een dolfijnentocht, het bezoeken van verschillende grotten of diepzeevissen.


Huurlicentie: 90325/AL
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.