Inloggen
+++ COVID-19: Information on the current situation +++

Dear customers, we understand that you have a lot of questions right now and we will try to help you in the best possible way. In order to be able to process the changes of your already made bookings, we need all available colleagues and therefore we will stop our telephone availability until further notice. Please send an e-mail to customerservice@atraveo.com. Our service team will prioritize the urgent cases and will contact you as soon as possible!
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1396703

Vakantiehuis voor max. 2 personen
Grabovac, Plitvice Meren, Kroatië

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Grabovac, aan de Plitvice Meren of in Kroatië.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Grabovac. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Huurbasis: Kamer met eigen faciliteiten
Aantal slaapkamers: 1; Aantal andere kamers met bedden: 0
: 0.1 EUR ; 0.95 EUR ; 1 EUR
Elk van deze prachtige houten huizen is geschikt voor maximaal twee personen en is uitgerust met een queensize tweepersoonsbed met beddengoed, elektriciteit, airconditioning, tv, minibar, kluis en veranda met meubilair. Elk huisje heeft een eigen badkamer met toilet, douche en haardroger. De grote glazen deur maakt de hele voorwand van het huis, dat een prachtig uitzicht op het meer biedt. De meeste huizen hebben directe toegang tot een meer met een klein strand, zodat gasten kunnen afkoelen tijdens de warme zomerdagen in de schaduw van prachtige bomen en verbinding maken met de natuur voor de deur!
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.