Inloggen
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1327789

Vakantiehuis voor max. 12 personen
Platanés, Kreta (Centraal-Kreta), Griekenland

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Platanés, op Kreta of in Griekenland.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Platanés. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Luxueuze moderne villa op een exclusieve locatie aan de boulevard aan het strand aan de rand van Rethymno. Het strand ligt op 10 meter voor de deur. Rethymno is een van de meest levendige steden van Kreta, een levendige stad met een oude Venetiaanse stadskern en kleine straatjes, een hymne naar de Kretenzische traditionele keuken. De oude Venetiaanse haven is vol met cafetaria's en bars waar mensen kunnen genieten van de zonsondergang en hun drankjes. Vanwege de nabijheid van de stad Rethymno, hebben gasten toegang tot vele diensten. Rethymno is de derde grootste stad van Kreta en er zijn allerlei restaurants, taverna's, mini-winkels, banken, koffie- en middaghapjes, banken en veel meer.
De villa beschikt over twee verdiepingen met comfortabele ruimten en een fantastische patio met een lounge ruimte en een tafel. Het moderne design creëert een gezellige sfeer waar u kunt ontspannen en een fijne vakantie kunt hebben.
Daarnaast garandeert de speelkamer veel plezier en activiteiten.

Schoonmaak 1 keer per 3 nachten inbegrepen
Bedlinnenwissel 1 keer per 3 nachten inbegrepen
Badlinnenwissel 1 keer per 3 nachten inbegrepen
Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • Een gast schreef
  op 11-08-2019, vakantieperiode: juli 2019

  “Accomodatie was schoon en goed, goede routebeschrijving

  zou handig zijn om basiszaken echter aanwezig te hebben zoals flessen water, zout/peper, schoonmaakdoekjes, vaatwasmachinetabletten, etc.)”

  Bron: Belvilla AG
 • Een gast schreef
  op 12-04-2018, vakantieperiode: april 2018

  “Voor zonnekloppers en strandgangers een ideale locatie. Maar ook goed centraal gelegen om van daaruit Kreta te verkennen!”

  Bron: Belvilla AG