Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1310941

Vakantiehuis voor max. 7 personen
Analipsi, Kreta (noordkust Kreta), Griekenland

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Analipsi, op Kreta of in Griekenland.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Analipsi. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Aan de Noord-Kretenzische kust, met uitzicht op het grote blauw van de Kretenzische Zee, is een klein paradijsje gecreëerd voor diegenen die iets speciaals zoeken voor hun vakanties. Op een unieke locatie aan het water, kun je de zeebries voelen, de golven horen en genieten van de zon en het water. Dit alles in een luxe villa met een unieke architectuur en uitgerust met alles wat een modern huis nodig heeft. Cretan Beachfront villa is de bestemming die uw vakantie op Kreta onvergetelijk maakt.
De Beachfront Villa is een villa van 290 m2 met twee verdiepingen, omgeven door een groot terrein van 2 hectare, ruime terrassen en een prachtig zwembad van 95 m² met een prachtig uitzicht op zee. De woon- en eetgedeelten combineren eenvoud en overvloed. De villa beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor 1-12 personen. Het is de perfecte plek voor een luxe en een zeer comfortabele accommodatie in Analipsis op Kreta.

Schoonmaak 2 keer per 7 nachten inbegrepen
Bedlinnenwissel 2 keer per 7 nachten inbegrepen
Max. 5 extra bed(den) mogelijk á EURO 25 per persoon per nacht
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.