Inloggen
U kunt ons bellen: 0049.211.668878110, ma-vr 9-18 uur, za 9-13 uur
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 1269604

Vakantiehuis voor max. 15 personen
Paleochora, Kreta (zuidkust Kreta), Griekenland

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Paleochora, op Kreta of in Griekenland.
  • andere vakantiehuizen
  • uw plaats
  • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Paleochora. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Villa Talos, complex van 3 gebouwen, is een zeer mooie recent gerenoveerde oude oliemolen en ligt in het dorp Spaniakos, behorend tot het gebied van Palaiochora (zuidwestelijke deel van Chania gemeente). Drie gebouwen, het 1e is een oud, historisch gebouw met een eetkamer, woonkamer, tweede woonkamer, keuken en toilet met douche. Het 2e gebouw heeft twee afzonderlijke slaapkamers op de begane grond, 1st slaapkamer: een tweepersoonsbed en een slaapbank, met een eigen WC. 2nd slaapkamer: twee eenpersoonsbedden, met eigen toilet. Het 3e gebouw heeft twee aparte slaapkamers en een aparte keuken. Deze slaapkamers hebben ook elk een zolder: 1 Slaapkamer met een tweepersoonsbed op begane grond, twee eenpersoonsbedden op de zolder, met een eigen toilet. De 2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op begane grond en op de zolder een tweepersoonsbed en twee enkele sofa -bedden, met een eigen toilet. Keuken: met aparte ingang, volledig uitgerust. Villa Talos, op slechts een paar kilometer van de zuidkust, is ideaal voor diegenen die houden van de Mediterraanse natuur en de herrie van de toeristische activiteiten willen vermijden.

Schoonmaak 1 keer per 4 nachten inbegrepen
Bedlinnenwissel 1 keer per 4 nachten inbegrepen
Badlinnenwissel 1 keer per 4 nachten inbegrepen
Huurlicentie: 1042K91003101101
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.
Er heeft nog niemand zijn mening over dit object gegeven.