vakantiehuizen in Sorrento & vakantieappartementen in Sorrento

 • Amalfikust | Huizen met zeezicht
  Vanaf EUR 348

 • Napels | In het geboorteland van de pizza
  Vanaf EUR 310

 • Golf van Napels | Ontbijt bij de Vesuvius
  Vanaf EUR 360

 • Italië | Bespaar tot wel 30%
  Vanaf EUR 279

 • Rome | Beste vakantieplaats Italië
  Vanaf EUR 465

 • Italië | Mijn eigen pool
  Vanaf EUR 457

 • Italië | Dat hele bijzondere
  Vanaf EUR 450

 • Italië | Vakantie op een landgoed
  Vanaf EUR 385

http://www.atraveo.be/sorrento
Link kopiëren
Kaartfragment is gewijzigd.
Automatisch opnieuw laden
Waarom worden niet alle aanbiedingen getoond? 
map

Op de sporen van de antieken

Campanië | In het jaar 79 na Christus gebeurde het. De Vesuvius, tegenwoordig de laatste actieve vulkaan op het Europese vaste land, brak uit en begroef de antieke romeinse stad Pompeii onder een dikke laag hete as en lava. De grootste natuurramp in de antieke tijd heeft ons tegenwoordig iets unieks nagelaten. Onder de koudgeworden uitworpselen van de Vesuvius honderden jaren geconserveerd en in de moderne tijd weer ontdekt en uitgegraven, is Pompeii, een ongelofelijke afbeelding van een complete antieke-romeinse stad.

De ruïnes en overblijfselen lokken jaarlijks miljoenen bezoekers aan. Naast eenvoudige huizen of winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen is er hier ook een amfitheater, een ruime infrastructuur, kostbare mozaïeken, unieke muurschilderingen (daaronder zelfs huidige graffity) en nog veel meer om te bezichtigen.

Minstens netzo bezienswaardig zijn de overblijfselen van Herculaneum. Dit was eveneens een antieke stad, gelegen aan de andere kant van Vesuvius. In totaal is Herculaneum echter iets kleiner als Pompeii, maar wel beter behouden gebleven, omdat deze stad tijdens de vulkaan eruptie niet door as en lava werd begraven, maar door een modderlawine.

Geen overblijfselen uit de romeinse tijd, maar verreweg de oudste uit de tijd van de griekse kolonisatie in Zuid-Italië, kunt u Paestum bewonderen. Deze antieke stad werd ooit in de antieke tijd opgegeven en pas in de 18de eeuw middenin in de wildernis weer opnieuw ontdekt.

Paestum ligt helemaal in het zuiden van Campanië, in het mooie Cilento, een unieke regio, zo'n 50 kilometer van Salerno vandaan. Bijzonder bezienswaardig zijn hier de behouden overblijfselen van de griekse tempels, de machtige zuilen van de Hera-tempel, Athene-tempel en Poseidon-tempel zijn erg indrukwekkend. Een interessant museum gaat over de geschiedenis van de griekse kolonisatie in Zuid-Italië, die de voorwaarden voor de latere romeinse epoche überhaupt mogelijk maakte en leidde tot het ontstaan van talrijke steden zoals Napels (neo polis = grieks „nieuwe stad“).
 

Beoordelingen van onze klanten

3,6 van 5 (26 klantenbeoordelingen)
1 De vakantiehuizen en vakantieappartementen in Sorrento zijn door 26 klanten met gemiddeld 3,6 van de 5 huisjes beoordeeld.

Beoordelingen plaats

Totale beoordeling over Sorrento

4,0 van 5 (62 klantenbeoordelingen)
Deze plaats beoordelen

Dat schreven vakantiehuisklanten over Sorrento 

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 11-06-2016, vakantieperiode: mei 2016

  “Sorrento is erg mooi op zichzelf. Echter, al geblokkeerd buiten het seizoen. We komen bij Sorrento luid Navi voor ongeveer 5 minuten op dit goed; echter aankwamen, we zijn slechts 50 minuten later. En dit is de kortste passage. Een must, als men. Pompeii, de Vesuvius, Herculaneum of andere hetzij door Sorrento door of via de zeer smalle straatjes naar de kust van Amalfi Dit is echter geen tijdsbesparing.”

  Deze mening over de plaats is bij objectnr. 218010 afgegeven. De beoordeling over de plaats is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een klant van atraveo gaf de volgende beoordeling
  op 18-10-2015

  aan te bevelen

  Deze mening over de plaats is bij objectnr. 859406 afgegeven.

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 28-09-2015, vakantieperiode: september 2015

  “Winkels zijn er in overvloed. De dichtstbijzijnde grote supermarkt is ongeveer 1-1,5 km.

  Gastronomie: voor elk budget is gedacht. Sorrento en de omgeving hebben vele attracties.

  Prijzen: Matig tot duur, bijvoorbeeld, een kleine cappuccino van 3, - Euro, in Positano € 4,50 ..”

  Deze mening over de plaats is bij objectnr. 786340 afgegeven. De beoordeling over de plaats is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 19-09-2015

  “Wie houdt van citroenen heeft absoluut gelijk in Sorrento. Citroen likeur (Limoncello), citroen dalingen, citroen zeep zijn hier een genot. Er zijn winkels voor elk budget. Goede restaurants is hier te vinden bij elke beurt.
  Van Sorrento komt men goed op elke plaats op de kust van Amalfi (Positano, Amalfi, evenals het eiland Capri) Deze terreinen zijn prachtig.”

  Deze mening over de plaats is bij objectnr. 859408 afgegeven. De beoordeling over de plaats is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 3,0 van 5
  Een klant van atraveo schreef
  op 09-06-2015

  “Supermarkt, winkel, Tabacchi, twee pizzeria's, een bar. Weg van de grote drukte.”

  Deze mening over de plaats is bij objectnr. 167125 afgegeven. De beoordeling over de plaats is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal


Zo omschreven verhuurders van vakantiehuizen Sorrento

Sorrento 'deel van een gebied, gekenmerkt door een grote mediterrane vegetatie, waar ze worden geplant sinaasappel- en citroenbomen, olijfbomen en wijngaarden die kijken uit op de zee, en zijn een spektakel van onvergelijkbare schoonheid in de ogen van de bezoekers door de eeuwen heen zijn gekomen om wonen daar, en ...
meer weergeven
die voedsel gaf aan de geestelijke en culturele intellectuelen uit heel Europa.

Sorrento en 'een van de meest' bevestigde bestemmingen van het internationale toerisme. In een uniek landschap afwisselend zee en de bergen, diepe dalen en plateaus van citrus, zal iedereen in staat om de perfecte vakantie van de natuur en de stilte, gezondheid en cultuur, zwemmen, spa-behandelingen te kiezen, wandelingen in de natuur en wandelingen in de top resorts naburige steden: Napels, Pompeii, Herculaneum, Capri, Ischia, Positano, Amalfi, Ravello, etc ..

Alle definities die zijn toegeschreven aan Sorrento zijn reëel omdat, eigenlijk, Sorrento is een mooie kleine stad waar vriendelijkheid en gastvrijheid zijn een combinatie die is doorgegeven van generatie op generatie.

Sorrento, niet retoriek, is inderdaad het land van de kleuren: briljant of afgezwakt, afhankelijk van de verandering van de seizoenen. Gewoon stoppen en kijken omdat het een opvallende zonsondergang kan zijn, om versteld staan ​​van de verscheidenheid van kleuren en de schoonheid van het gebied. Of kijk, bij voorkeur uit de zee, de majestueuze bergkam van tufsteen die kleur elk uur van de dag verandert.

  Het milde klimaat voor het grootste deel van het jaar maakt Sorrento een ideale bestemming voor elk seizoen.

  Vandaag, Sorrento en 'een moderne stad met veel comfortabele toeristische voorzieningen. In een schone en veilige sfeer elk kan 'besteden zijn vakantie met de mogelijkheid om zelf te kiezen tussen stilte en natuur, gezondheid en cultuur, zwemt, spa, varen, wandelingen in de natuur, dagtochten en bezoeken aan musea, wandelingen in oude stad vol met kerken en kloosters; maar ook sport en muziek en film evenementen van internationaal belang, toneelstukken, clubs, restaurants en bars.

Sorrento en 'het uitgangspunt voor excursies naar de toeristische en archeologische locaties in de buurt (Capri, Ischia, Napels, Herculaneum, de Vesuvius, Pompeii, Positano, Amalfi) en naar een andere bestemming, dankzij het goede netwerk van vervoersdiensten beschikbaar.
minder weergeven
bron: Buonarotti

Foto's van de plaats

Weergave:
 • Objectnr. 838386
  vanaf EUR 555
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 13 personen

  Ca. 125 m², 3 slaapkamers, 2 badkamers, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), satelliet-tv, internet, wifi, wasmachine, niet-rokenobject, zee ca. 1,5 km
  5,0 van 5
  1 klantenbeoordeling
 • Objectnr. 652786
  vanaf EUR 672
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 6 personen

  Ca. 80 m², 2 slaapkamers, Huisdieren niet toegestaan, wasmachine
 • Objectnr. 616111
  vanaf EUR 712
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 3 personen

  Ca. 35 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, wifi, wasmachine, niet-rokenobject, strand ca. 1,3 km
  Bij dit complex horen nog ander 2 andere objecttypes met 2 accommodaties
 • Objectnr. 652779
  vanaf EUR 800
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Vakantiehuis voor max. 4 personen

  Ca. 50 m², 2 slaapkamers, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), internet, vaatwasser,
 • Objectnr. 696445
  vanaf EUR 1.620
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Vakantiehuis voor max. 13 personen

  Ca. 250 m², 4 slaapkamers, 3 badkamers, huisdieren zijn toegestaan (op aanvraag), satelliet-tv, internet, wifi, wasmachine, vaatwasser, strand ca. 3 km, ,
 • Objectnr. 1167685
  vanaf EUR 1.283
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 5 personen

  Ca. 90 m², 2 slaapkamers, 2 badkamers, Huisdieren niet toegestaan, wifi, wasmachine,
 • Objectnr. 968235
  vanaf EUR 857
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 4 personen

  Ca. 80 m², 2 slaapkamers, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, wifi, wasmachine, zee ca. 1 km
 • Objectnr. 260923
  vanaf EUR 300
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 3 personen

  Ca. 35 m², 2 slaapkamers, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, wifi, wasmachine, niet-rokenobject, strand ca. 1 km
  Bij dit complex horen nog ander 3 andere objecttypes met 3 accommodaties
 • Objectnr. 740399
  vanaf EUR 351
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Vakantiehuis voor max. 4 personen

  Ca. 65 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, zee ca. 4 km,
 • Objectnr. 774390
  vanaf EUR 459
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 7 personen

  Ca. 150 m², 3 slaapkamers, 2 badkamers, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), tv, internet, wifi, zee ca. 350 m
 • Objectnr. 486249
  vanaf EUR 572
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 2 personen

  Ca. 60 m², 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, satelliet-tv, internet, wifi
 • Objectnr. 166878
  vanaf EUR 420
  voor 1 week

  Sorrento, Campanië (provincie Napels)

  Appartement voor max. 2 volwassenen + 1 kind

  1 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), wifi, strand ca. 10 km, , , ,
  5,0 van 5
  1 klantenbeoordeling
  Bij dit complex horen nog ander 2 andere objecttypes met 2 accommodaties
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